Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Voel je vrouw!

  Je gevoel van vrouwelijkheid kan behoorlijk aangetast worden wanneer je als gevolg van borstkanker een borstoperatie hebt ondergaan. Om weer zelfvertrouwen uit te kunnen stralen, kan goed passende en mooie lingerie enorm helpen. Hierdoor kun jij je weer compleet vrouw voelen!

  Een borstoperatie zorgt voor veranderingen van je lichaam. Dat wat eerst jouw vrouwelijkheid symboliseerde en benadrukte, is nu aangetast. Daarnaast kan een borst­sparende operatie het uiterlijk van de borst beïnvloeden. Deze verandering kan direct door de operatie ontstaan, maar ook als gevolg van de radiotherapie die je daarna volgt. Deze verandering kan maatverschil betekenen, of asymmetrie veroorzaken. Het vinden van de juiste borstprotheses en het dragen van mooie en comfortabele lingerie kan je helpen om je zelfvertrouwen te hervinden en om je weer vrouwelijk te voelen.

  Goed om te weten: vergoeding
  Een borst(deel)prothese valt in de wettelijke basisverzekering. Dat betekent dat deze volledig wordt vergoed door je zorgverzekeraar. Je hebt recht op een nieuwe prothese als deze niet meer voor jou passend is, of als de termijn is verstreken die je zorgverzekeraar hanteert. Dit is meestal eens per twee jaar. En ben je aanvullend verzekerd? Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook bijpassende lingerie of de zwemprothese. Kom je er zelf niet uit? Dan kun je bij Silhouet terecht voor meer advies.

  Over Silhouet Mammacare
  Silhouet is gespecialiseerd in het aanmeten van borstprothesen. Het assortiment bestaat uit borst(deel)protheses, bijpassende lingerie, zwemprotheses en badkleding van de merken Amoena, Anita, ABC, Silima en Susa. Geertrui van den Meerendonk is gediplomeerd mammacare adviseur met een verpleegkundige achtergrond. Zij werkt samen met andere professionals zoals verpleegkundig specialisten en oedeemtherapeuten. Silhouet is erkend door de SEMH (Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen). Deze erkenning staat garant voor professionaliteit.

  Je kunt een afspraak maken door te bellen of te mailen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply