Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je weer compleet
  Rate this post

  Heel wat vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan, kiezen voor een borstreconstructie. Het silhouet is dan weliswaar weer intact, maar veel vrouwen zien het ontbreken van de tepel als een groot gemis. Met behulp van een tatoeage is het mogelijk om een heel natuurlijk en blijvend resultaat te creëren, waarbij de tepel niet van echt te onderscheiden is. Het lijkt net alsof je echt een tepel óp de huid hebt!

  3D-tepeltatoeagespecialist Inge Pip gebruikt tatoeageapparatuur en -inkt. Hierdoor blijft het resultaat langer behouden dan bij normale medische pigmentatie. Het pigment wordt in de lederhuid aangebracht, waardoor de kleur het best tot zijn recht komt. Ook wordt gebruik gemaakt van de nieuwste 3D-technieken, waarbij met licht en schaduw wordt gespeeld.

  De behandeling bestaat meestal uit 2 of soms 3 sessies. Tijdens een ontspannen intake met een bakje koffie of thee worden de wensen uitvoerig besproken: welke kleur en welke vorm is het meest geschikt? De te behandelen borst wordt ingetekend en samen met jou voor een spiegel besproken. De behandeling zelf duurt gemiddeld 30 minuten per borst. 

  Inge Pip: ‘Ik heb een art & design opleiding gedaan en schilder, ontwerp of teken al 30 jaar beroepsmatig. Sinds 6 jaar ben ik tattoo artist en mijn specialisatie is 3D-tepeltattoos: dagelijks maak ik kleine kunstwerkjes op de huid!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply