Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je weer compleet
  Rate this post

  Die borstreconstructie doet je weer helemaal vrouw voelen, maar alleen mist er nog wel wat. Iedere ochtend als je na het douchen voor de spiegel staat, raakt het je. Je borst is niet compleet, maar na het pigmenteren van een tepel ziet het er weer als een echte borst uit.

  Bij medische pigmentatie wordt gewerkt met de nieuwste 3D-technieken, waarbij met licht en schaduw wordt gespeeld. Er kan niet alleen gezorgd worden voor een areola, het ronde of ovale pigmentkleurige stuk huid rond de tepel (dat ook wel ’tepelhof’ wordt genoemd), maar ook de Montgomerykliertjes, de bultjes rondom de tepelhof, kunnen nauwkeurig worden ingetekend, zodat een zeer realistisch 3D-effect wordt verkregen.

  Specialiste Alma Boerland gebruikt verschillende naalden en pigmenten voor een mooi, genuanceerd resultaat. Het pigment wordt in de lederhuid aangebracht, waardoor de kleur het best tot zijn recht komt. 

  De behandeling start met een intake. Daarin wordt alle tijd genomen om de mogelijkheden en wensen te bespreken. De kleur, grootte en vorm worden uitgebreid doorgenomen. De te behandelen borst wordt ingetekend en samen met jou voor een spiegel besproken. Daarna kan er gelijk gestart worden.

  Behandelingen
  De behandeling bestaat uit twee sessies, met 6 weken ertussen. De behandeling is over het algemeen pijnloos en duurt gemiddeld een uur. Meestal wordt deze behandeling vergoed door de zorgverzekeraar. Doordat de kleuren in de huid vervagen is het af en toe nodig om de tepel bij te laten werken. Gemiddeld vindt dit plaats na 2 tot 4 jaar, maar dit varieert per persoon. 

  Wenkbrauwen
  Als je een chemokuur ondergaat, verlies je doorgaans je haar; niet alleen je hoofdhaar, maar ook je wenkbrauwen. Pigmentatie van je wenkbrauwen kan dan een oplossing zijn. Je kunt er al mee beginnen voordat je start met de chemotherapie.

  Overige doeleinden
  Medische pigmentatie kan ook ingezet worden bij onder meer brandwonden, huidversoepeling, alopecia, schisis en littekens na haartransplantatie.

  Beauty Praktijk Alma Boerland beschikt over een GGD-vergunning en is geregistreerd bij de ANBOS voor permanente make-up en dermatografie voor het behandelen van acne en voor ontharingstechnieken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply