2.4/4 - (1 stemmen)
 • Voel je weer compleet
  2.4/4 - (1 stemmen)

  Als specialist zie ik het wat het met een vrouw doet als ze na een borstamputatie weer opnieuw een borst krijgt. Er wordt gewerkt met de allernieuwste 3D-technieken, waarbij met licht en schaduw gespeeld wordt. Daardoor kan niet alleen gezorgd worden voor een areola, het ronde of ovale pigmentkleurige stuk huid rond de tepel (dat ook wel ‘tepelhof’ wordt genoemd), maar ook de Montgomerykliertjes, de bultjes rondom de tepelhof, teken ik nauwkeurig in, zodat er een zeer realistisch 3D-effect wordt verkregen.

  Voel je weer compleet
  Ik vind het fantastisch om voor dit doel mijn PMU-expertise in te zetten. De vrouw krijgt daarmee haar zelfvertrouwen terug en durft weer in de spiegel te kijken. Ik gebruik daarvoor een mooie 3D-techniek om de tepel(hof) opnieuw te reconstrueren met een prachtig resultaat. De glimlach van een vrouw die zich weer compleet voelt: daar doe ik het voor.

  De behandeling
  Er wordt gebruik gemaakt van verschillende naalden en pigmenten voor een mooi, genuanceerd resultaat. Het pigment wordt in de lederhuid aangebracht, waardoor de kleur het best tot zijn recht komt.
  De behandeling start met een intake. Daarin wordt alle tijd genomen om de mogelijkheden en wensen te bespreken. De kleur, grootte en vorm worden uitgebreid doorgenomen. De te behandelen borst wordt ingetekend en samen met jou voor een spiegel besproken.

  Vrijwel pijnloos
  De behandeling is vrijwel pijnloos en duurt gemiddeld een uur. Vaak wordt deze behandeling vergoed door de zorgverzekeraar.
  Het resultaat van de behandeling moet eens in de 1,5 tot 2,5 jaar eenmalig worden bijgewerkt.

  Samenwerking
  Ik werk nauw samen met plastisch chirurg dokter Christiano van PCC Spaarne ziekenhuis, met Lucette Vermeijden van Nazorg borstkanker en met Jolie Care (lingerielijn voor vrouwen met borstkanker).

  Kwaliteitskeurmerk
  Ik beschik over een GGD-vergunning en ben aangesloten bij de NSGP, de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente make-upspecialisten, wat functioneert als een kwaliteitskeurmerk. De specialisten die bij de NSGP zijn geregistreerd, zijn goed geschoold en hebben veel ervaring.

  Zet de stap
  Wil je meer informatie over mijn methode voor een tepel- en tepelhofreconstructie? Je kunt met een gerust hart bij mij in de stoel plaatsnemen. Wil je weten wat ik voor jou of iemand die je kent kan betekenen? Bel me op 023-5254756.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply