Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je weer lekker in je vel!
  Rate this post

  Er wordt veel van je verwacht in de huidige maatschappij: studeren, een baan zoeken… Dan kan het soms zijn dat je niet aan alle verwachtingen kunt of wilt voldoen. Als je al langere tijd ergens mee worstelt, ontstaan soms allerlei klachten. Verlies in de meest ruime zin van het woord, bijvoorbeeld verlies van dierbaren, gezondheid, werk kan leiden tot problemen, die door ze te bespreken verlichting kunnen brengen.

  Veel klachten hebben te maken met angst, rouw, een schuldgevoel of een gewetensconflict. De klachten en problemen zijn vaak goed te behandelen als je weet wat er aan de hand is. Het is dan niet raar om eens een afspraak te maken met iemand waar je écht over je probleem kunt praten in een veilige omgeving.
  Dick Jeronimus is GZ-psycholoog, en probeert inzichtelijk te krijgen waardoor het komt dat je een bepaalde klacht hebt ontwikkeld. Daarbij is het soms nodig om in de psychische geschiedenis te duiken. Een paniekaanval bijvoorbeeld komt meestal niet uit de lucht vallen.
  Dick gelooft niet in vaste protocollen, maar in echt contact met zijn cliënten. Bij hem kun je op je gemak praten over datgene waar je het misschien nog nooit met anderen over hebt gehad. De inzichten die je hebt opgedaan in de spreekkamer, kun je gebruiken in je dagelijks leven, voor een betere kwaliteit van leven van jezelf en je omgeving. Met een paar gesprekken is vaak al veel te bereiken. Mensen kunnen méér veranderen dan ze zelf voor mogelijk hebben gehouden. Durf die stap te zetten, voordat de klacht of het ­probleem verergert, en neem contact op. Zet je leven weer op de rails! Je mag nu nog je eigen psycholoog kiezen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply