fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Voel je weer op en top vrouw

  Een borstoperatie heeft een behoorlijke impact op je lichaam én geest. Je moet een stukje van je vrouwelijkheid inleveren. Natuurlijk staan je genezing en herstel op de eerste plaats, maar daarna blijft er een lege plek op je lijf achter die je aan die periode blijft herinneren.

  Misschien voel je je hierdoor erg onzeker of ben je bang dat je nooit meer een nauwsluitend jurkje of een mooie bh kunt dragen, maar niets is minder waar. Tegenwoordig zijn er veel oplossingen die je kunnen helpen om je silhouet nauwkeurig te herstellen.

  Lichaam in evenwicht
  Je kunt kiezen voor een borstreconstructie, maar ook een uitwendige prothese helpt je om je silhouet perfect terug te halen. Borstprothesen zijn er in verschillende maten, modellen en gewichten, zodat er altijd een optie is die goed bij jouw lichaam past. Daarnaast hebben de prothesen een siliconen vulling. Dit voelt zacht aan en geeft een natuurlijk effect. De prothese neemt de temperatuur aan van je lichaam. Op die manier blijft je lichaam in evenwicht.

  Maatverschil
  Wanneer je maatverschil hebt tussen beide borsten, is een deelprothese de oplossing. Maatverschil kan ontstaan door allerlei oorzaken, bijvoorbeeld doordat een deel van de borst is weggehaald tijdens een operatie. Een borstverschil ontstaat ook vaak na enkele jaren na een operatie omdat de borst die niet geopereerd is groter wordt. Door de hormoonwisselingen in het
  leven van een vrouw veranderen borsten vaak van maat.

  Lingerie
  Ook wat lingerie betreft, heb je een ruime keuze. Of je nu gaat voor frivool met vrolijke kleurtjes, kant of strikjes, of het liever wat rustiger houdt: er is van alles mogelijk. De merken Anita, Amoena, Susa en ABC zijn onder andere gespecialiseerd in protheselingerie. Er is altijd een oplossing die jouw zelfvertrouwen een boost kan geven.

  Plakprothese
  Naast een gewone prothese, die je in een speciaal hoesje in je bh draagt, kun je ook kiezen voor een plakprothese. Zo’n prothese kleeft door middel van een huidvriendelijke plaklaag aan je lichaam en verlicht de druk op je schouder én nek. Geadviseerd wordt om vanaf een jaar na de operatie eventueel een plakprothese aan te schaffen, omdat je huid anders nog te kwetsbaar kan zijn.

  Zwemprothese
  Als je veel zwemt, kun je ook een zwemprothese aanschaffen. Deze prothesen zijn lichter dan gewone prothesen, zodat ze goed blijven zitten in je badpak. Ook is er ruime keuze in aangepaste badkleding voor het dragen van een zwemprothese.

  Persoonlijk en privé
  De adviseuses van Lady Service zijn gespecialiseerd in het aanmeten van borstprothesen. Iedere vrouw is anders en daar houden de adviseuses dan ook altijd rekening mee. Jouw wensen staan centraal en in de ruime, afgezonderde paskamer staat privacy voorop. Ook is de paskamer ruim genoeg om iemand mee te nemen. De prothesen kunnen vaak gelijk mee naar huis en de hoesjes worden meteen in de bh genaaid. Je kunt er ook terecht voor zwemprothesen en prothesebadmode.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply