Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je weer vrouw
  Rate this post

  Een borstoperatie is een ingrijpende gebeurtenis. Je zult moeten leren het verlies van een borst te accepteren, en je wilt er weer net zo uitzien als vóór de operatie. Schmidt Medica is gespecialiseerd in mammacare, en levert sinds 1982 borstprotheses en protheselingerie en -badkleding.

  Schmidt Medica heeft een grote collectie borstprotheses en protheselingerie. De merken waar Schmidt Medica mee werkt, zijn Anita, Amoena, Silima, Basko en Marlies Dekkers. Alle artikelen zijn speciaal gemaakt voor het dragen van borstprothesen. Alle soorten borstprothesen zijn op voorraad. Ook een deelprothese is mogelijk indien je borstbesparend geopereerd bent. Verder biedt het centrum speciale zwemprotheses en aangepaste badkleding, waarbij niemand kan zien dat je een prothese draagt.
  Omdat Schmidt Medica lingerie heeft tot en met cupmaat I, wordt het centrum ook bezocht door vrouwen met een grotere BH-maat die niet geopereerd zijn.

  Afspraak maken
  Bij Schmidt Medica in Veenendaal is Ellen Savelkoul de mammacare-specialist. Omdat het aanmeten van een prothese een emotionele gebeurtenis is, werkt Ellen graag op afspraak, zodat ze ruim de tijd kan nemen voor jou en eventueel degene(n) die je meeneemt. Tijdens een (vrijblijvende) intake worden jouw wensen besproken, waarna een prothese kan worden aangemeten. Dit gebeurt in een aparte ruimte waarin de privacy gegarandeerd is. Wanneer je niet tijdens de reguliere openingstijden bij het centrum terecht kunt, kan Ellen je ook in de avonduren helpen.

  Vergoeding zorgverzekeraar
  Schmidt Medica is een SEMH-erkend leverancier van mammacare-hulpmiddelen en is hét centrum in Veenendaal voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan. Je kunt er voor een borstprothese terecht op verwijzing van het ziekenhuis. Borstprotheses worden vergoed vanuit de basisverzekering, en sommige verzekeraars vergoeden ook een deel van de kosten van protheselingerie. Het centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars.
  Schmidt Medica kan de kosten rechtstreeks bij de verzekeraar declareren, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

  Door een goede borstprothese en de juiste lingerie, die niet saai hoeft te zijn, kun je je weer vrouw voelen in een moeilijke periode!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply