Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je weer vrouwelijk en zelfverzekerd
  Rate this post

  Een borstoperatie als gevolg van kanker is heel ingrijpend en kan je zelfvertrouwen behoorlijk schaden. Je vrouwelijke silhouet is aangetast. Misschien zie je het daarom niet zitten om een lingeriezaak binnen te stappen of heb je moeite om een mooi setje te vinden.

  Gelukkig is er tegenwoordig veel mogelijk om je silhouet op een mooie manier te herstellen. Daarnaast is er voor iedere vrouw mooie, passende lingerie te vinden. Ook als je een borstprothese draagt.

  Zacht en natuurlijk
  Borstprotheses zijn er in verschillende soorten en maten, zodat er altijd een optie is die goed bij jouw lichaam en figuur past. De prothesen bestaan uit een siliconen vulling. Hierdoor kun je een natuurlijk effect creëren en voelen ze zacht aan. De technieken die gebruikt worden voor het maken van borstprotheses zijn altijd in ontwikkeling. Zo zijn er tegenwoordig ook extra lichte protheses beschikbaar. Dit is een goede oplossing wanneer je bijvoorbeeld last hebt van nek- en schouderklachten. Ook zijn er speciale zwemprotheses beschikbaar.

  Lingerie die bij jou past
  Een borstprothese komt pas goed tot zijn recht in een mooie, goed passende bh. Hoe zo’n bh eruit ziet, hangt helemaal af van jouw wensen. Je kunt gaan voor een rustig exemplaar in een mooie, effen kleur of voor uitbundig met een leuk patroon, kant of franje. Belangrijk is natuurlijk dat de bh goed bij je lichaam past en voldoende ondersteuning biedt. Goede prothese-bh’s zijn voorzien van hoesjes waarin je de prothese kunt dragen. Ook zijn de schouderbandjes wat breder en is het decolleté wat hoger gesloten.

  Specialistisch advies
  Zeker wanneer je voor het eerst een borstprothese laat aanmeten, kan dit een emotionele gebeurtenis zijn. Het is daarom belangrijk dat je je goed laat adviseren. Simone Nieuwenhuijze-De Witte is SEMH-gecertificeerd mammacare-adviseuze. Ze vertelt: ‘De ervaring is voor iedereen anders en ik vind het belangrijk om daar op in te spelen. We nemen ruim de tijd en er is de mogelijkheid om verschillende prothesen en lingerie te passen, zodat je zeker weet dat je iets vind waar je je fijn bij voelt. Als ik zie dat een vrouw met meer zelfvertrouwen de zaak verlaat, is mijn missie geslaagd.’

  Generatie op generatie
  Simone Nieuwenhuijze-De Witte is eigenaresse van Speciaalzaak Simon. Een speciaalzaak die al drie generaties lang binnen de familie van Simone wordt overgedragen. De winkel is gespecialiseerd in ondergoed, bad- en nachtkleding. Ook kun je er terecht voor het aanmeten van borstprotheses en vind je er een uitgebreide collectie prothese-lingerie en -badmode van onder andere de merken Amoena, Anita en ABC.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply