Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je weer vrouwelijk
  Rate this post

  Wanneer je door borstkanker één of beide borsten moet missen, kunnen je zelfvertrouwen en gevoel van ­vrouwelijkheid een flinke deuk oplopen. Om je weer zelfverzekerd te laten voelen, kunnen een goede ­borstprothese en mooie bijpassende lingerie helpen.

  Om te kunnen genezen van borstkanker, zijn een ingrijpende operatie en eventuele nabehandeling onvermijdelijk. Wanneer deze fysiek en mentaal slopende maanden voorbij zijn, heb je behoefte aan een borstprothese of deelprothese (in het geval van een borstsparende operatie). Hiermee kun je de symmetrie van je figuur herstellen.

  Protheses
  Elke vrouw en elk figuur is anders. Om je eigen, unieke figuur weer terug te krijgen, kun je je laten adviseren rond een voor jou passende prothese. Er bestaan verschillende soorten protheses, namelijk volledige protheses, deelprotheses en plakprotheses. Daarnaast bestaan er protheses met een warmteregulerende werking en protheses met een speciale masserende achterkant in het geval van oedeem. De protheses kunnen verschillen in gewicht (vol-, licht- en ultragewicht). Een specialist op het gebied van borstprotheses helpt jou om de prothese te vinden die bij jouw figuur en wensen past.
  Van der Schilden Lingerie is specialist in borstprotheses en van mening dat elke vrouw de perfect passende prothese verdient, die comfortabel te dragen is en natuurlijk oogt. In volledige privacy en met volledige aandacht laat de mammacare-adviseuse jou verschillende protheses zien en voelen, waarna jullie samen tot de beste keuze komen.

  Lingerie
  Ben je inmiddels in het bezit van een borstprothese, dan hoort daar natuurlijk mooie, bijpassende lingerie bij. Met mooie lingerie blijf je je op en top vrouw voelen. De lingerie bevat een hoesje waarin de prothese gedragen kan worden. Op die manier is je prothese niet zichtbaar, waardoor die goed op zijn plaats blijft zitten. De protheselingerie kent een grote variatie aan modellen, kleuren en maten. Het setje dat het best bij jou past, zit er dus altijd bij. Het is ook mogelijk om lingerie die in eerste instantie niet prothesevoorbereid is aan te passen, zodat ook deze bh’s gedragen kunnen worden als protheselingerie.

  Vergoeding
  Van der Schilden Lingerie is SEMH-certificeerd en werkt veel met de merken Amoena en Anita. De zaak heeft contracten met alle zorgverzekeraars, wat betekent dat de prothese wordt vergoed en de facturering verzorgd wordt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply