Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Ik voel me nu topfit!
    Rate this post

    Mijn naam is Wendy en ik ben 24 jaar. Ik werk in de thuiszorg als verzorgende enmomenteel ook als mantelzorger, dus ik heb veel taken. Op een gegeven moment werd ik, doordat het teveel werd, een emotie-eter. Op een gegeven moment woog ik maar liefst 30 kilo meer. Dat wilde ik dus echt niet. Er moest dringend iets veranderen…

    Iemand die ik kende was succesvol afgevallen met het Cambridge Weight Plan dieet, onder begeleiding van consulent Anita. Ze zei dat dat misschien ook wel wat voor mij zou zijn.Ik was er eerst wel sceptisch over: zou het echt wel werken? Krijg ik geen jojo-effect? Maar het ging best gemakkelijk! De producten die je neemt zijn erg lekker, en er is een ruime keuze voor iedereen. Ik had geen last van een honger­gevoel. Over de begeleiding van Anita ben ik ook enorm tevreden. Ze stond voor me klaar als ‘t even wat tegen zat.Inmiddels ben ik van die 30 kilo al 23 kilo kwijtgeraakt en ik voel me topfit! Ik ben behoorlijk veranderd. Zo ga ik nu ook op de fiets naar m’n werk en ik sport en wandel veel. Dit voelt heerlijk! Ik zou iedereen willen zeggen: heb je last van over­gewicht en voel je je futloos? Ga ervoor en pak het aan met de juiste begeleiding! Ik heb het gedaan en ook jullie toppers kunnen het!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply