Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Ik voel me weer lekker strak’

  Ik was net 50 geworden en ik moet toegeven dat ik niet altijd even gezond geleefd heb. Ik rook al jaren en ik lig wekelijks onder de zonnebank. Ook ben ik een echte Bourgondiër. Uitgebreid eten met een goed wijntje erbij: daar word ik gelukkig van! Wat me minder gelukkig maakte, was mijn huid. Vooral mijn gezichtshuid begon steeds meer te lubberen en de rimpels schoten als paddenstoelen uit de grond. Daar kon ik geen genoegen meer mee nemen!

  Nadat ik tijdenlang had geprobeerd om met vitamine E-capsules en dure crèmes mijn gezichtshuid op te peppen, gaf ik het op. Dit hielp niet! Na een intensieve Googlesessie kwam ik uit bij de facelift zonder operatie. Ik had geen idee wat dat inhield, maar het klonk goed. Wél vroeg ik me af of dit voldoende resultaat zou opleveren.

  Dat had het wel degelijk! Na mijn intakegesprek bij Beauty All In wist ik precies wat ik van de ‘So Up Reloaded’ kon verwachten. Na een nacht slapen besloot ik hiervoor te gaan: Als ik iets wil, dan ga ik ervoor! Tijdens de behandeling voelde ik lichte prikkeltjes en werd mijn huid gekneed, net zoals bij een massage. Daarna werd mijn huid weldadig onder handen genomen met warmte en heerlijk ruikende producten: erg ontspannend!

  Na de kuur ziet mijn gezicht er een stuk beter uit: jonger, strakker en egaler. Ik voel me echt jaren jonger en dat voelt zó goed! Wel ben ik gestopt met roken, drink ik veel meer water en gebruik ik beautysupplementen, want ik wil zelf ook investeren in mijn gezondheid en een gezonde huid. Het goede nieuws is dat So Up Reloaded ook geschikt is voor het behandelen van de benen, billen en buik. Zo kom ik hopelijk ook nog eens van mijn cellulitis af. Ik heb alvast een nieuwe afspraak gemaakt!

  – Elvira

  So Up Reloaded: facelift zonder operatie
  De So Up Reloaded-behandeling is een combinatie van vijf verschillende functies: radiofrequentie, bindweefselmassage, photodynamic, ultrasound en myoregenesis. Het werkt opliftend (So Up) en laadt de huid weer op (Reloaded). De spieren worden door warmte gestimuleerd dankzij de micro-elektrische impulsen en radiofrequentie. Hierdoor wordt de huid strakker, gladder en elastischer. So Up Reloaded is geschikt voor het gelaat, nek, decolleté, benen, billen en buik. Het wordt aangeraden om de eerste 5 tot 10 weken één keer per week een behandeling te ondergaan en het daarna iedere 4 tot 6 weken bij te houden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply