Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ik voel me weer lekker in mijn vel

  Na mijn derde zwangerschap waren er te veel kilo’s blijven hangen en voelde ik me allesbehalve blij met mijn lichaam.

  De zomer kwam er al weer bijna aan, en ik begon me steeds onzekerder te voelen. Ik moest straks weer zomerkleding gaan dragen! En dat betekende voor mij dat ik me weer zou gaan schamen voor mijn extra kilo’s. Ook had ik steeds meer moeite met van alles, en geen energie om wat leuks met mijn kinderen te gaan doen. Een stukje rennen of fietsen: pfff…. Ik werd al moe bij de gedachte.

  Toen besloot ik om het Cambridge Weight Plan te gaan volgen, en ik koos daarbij voor de C500-variant. Ik had het Cambridge Weight Plan al eens vóór mijn zwangerschappen gevolgd. Ik ben toen veel afgevallen, dus waarom niet nog een keer het Cambridge Weight Plan proberen?
  De mensen om mij heen vonden het maar vreemd dat ik een dieet ging doen met maar 500 kcal per dag. Het is natuurlijk best weinig, maar uit ervaring wist ik dat dit wel te doen is met het programma van Cambridge Weight Plan. Ik krijg alle benodigde vitaminen, mineralen en voedingsstoffen binnen die ik nodig heb. De honger verdwijnt na een paar dagen en je gaat je steeds fitter voelen.

  Ik kwam in contact met Femke Cheret van Femme Forte Cambridge Weight Plan. Zij heeft mij alles nog een keer ­uitgelegd en ik ben begonnen. Het ging supergoed en de kilo’s vlogen eraf. Als ik het even niet meer zag zitten, dan was Femke er altijd weer voor me om me te ­motiveren en te begeleiden. Ik ben nog steeds erg blij met haar. Ik begon me al snel weer zekerder te voelen en kreeg veel complimentjes. Ik wil er nog een paar kilo’s af hebben en dan ga ik opbouwen met begeleiding van Femke.

  Ik kan het iedereen aanraden, omdat je geen honger hebt, en er zijn veel verschillende producten en smaken; eigenlijk voor ieder wat wils. En het werkt echt super! Ik voel me weer lekker in mijn vel en iedereen ziet dat aan mij. Ook de kinderen zijn blij dat mama weer energie heeft om wat leuks met ze te doen.

  – Esmeralda Wever

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply