Rate this post
 • Voel u op en top vrouw!
  Rate this post

  LingerieTotaal is een winkel in lingerie, ondermode, nachtkleding, badkleding, shapewear en beenmode voor zowel vrouwen als mannen, en voor jong en oud. De zaak heeft bovendien een uitgebreide webwinkel, waarop u alle items simpel kunt bestellen.

  De collectie is heel uitgebreid, en in de winkel zijn allerlei merken te vinden. De maten lopen van 70A tot 90J, dus er is voor elk wat wils. Onze lingeriestylistes zorgen ervoor dat u persoonlijke service en professioneel advies krijgt bij uw aankoop, zodat u met een tevreden gevoel de winkel verlaat.

  Merken
  Merken die in de winkel te vinden zijn, zijn onder andere ­Anita, Björn Borg, Marie Jo, Prima Donna, Sloggi, Triumph, Rosa Faia, Mey, Chantelle Passionata, Cyell, Pia Rossini en Oroblu.

  Webwinkel
  Lingerie aanschaffen via de website is heel simpel met behulp van de zoekassistent. U selecteert een categorie, het merk, de kleur en de maat, en u ziet direct de collectie. Weet u het artikelnummer, dan kunt u dat invullen. Heeft u vragen over uw bestelling of over iets anders? Van dinsdag tot en met vrijdag kunt u bellen. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Uw vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.

  Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via Facebook, ­Instagram, Twitter en Pinterest. LingerieTotaal heeft geregeld acties en aanbiedingen, die op de Facebookpagina en op de website worden geplaatst.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply