Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je weer compleet
  Rate this post

  Veel vrouwen die gedurende een intensieve behandelperiode een borstamputatie hebben ondergaan, kiezen voor een borstreconstructie. Na de reconstructie is het silhouet weliswaar weer intact en kan met huid ook de tepel zichtbaar gemaakt zijn, maar dan ontbreekt nog de kleur en de tepelhof (areola). Met behulp van medische pigmentatie (ook wel ­’dermatografie’ genoemd) is het mogelijk om een heel realistisch 3D-resultaat te creëren, waarbij de tepel en de tepelhof niet van echt te onderscheiden zijn.

  De behandeling bestaat uit 3 sessies, met elk 6 tot 8 weken daartussen. De behandeling start met een intake. Daarin wordt alle tijd genomen om de mogelijkheden en wensen te bespreken. De kleur, grootte en vorm worden uitgebreid doorgenomen en samen met jou voor een spiegel besproken. De pigmentatie duurt gemiddeld een uur. De verschillende kleuren pigmenten worden met een zeer dunne en steriele naald vlak onder de huid ingebracht, voor een mooi en genuanceerd resultaat. Het resultaat van de behandeling moet eens in de 1,5 tot 2,5 jaar worden bijgewerkt.

  Ziekenhuis of NSGP Areola Specialist
  Vaak wordt deze behandeling in het ziekenhuis uitgevoerd. In tegenstelling tot het ziekenhuis kan de tepelpigmentatie ook gezet worden in een gemoedelijke en persoonlijke sfeer bij mij. Twijfel je nog waar je het liefst behandeld wil worden? Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en gratis!

  Wenkbrauwen en wimpers
  Als je chemotherapie ondergaat, verlies je doorgaans je haar; niet alleen je hoofdhaar, maar meestal ook je wenkbrauwen en wimpers. Permanente make-up kan dan dé oplossing zijn. Voordat de chemotherapie start, kan ik een mooie schaduw aanbrengen tussen de bestaande haartjes. Ook tussen en boven de wimpers kan een eyeliner of schaduw gepigmenteerd worden en behoud je kleur rond je ogen. Houd er rekening mee dat de laatste PMU behandeling minimaal 1 week voor de chemotherapie heeft plaatsgevonden, zodat de huid genezen is.
  Kies je ervoor om na de therapie wenkbrauwen te laten pigmenteren, dan bepalen we samen de vorm die het beste bij je gezicht past en beginnen we pas als je helemaal tevreden bent!

  Kwaliteitskeurmerk
  Ik beschik over de verplichte GGD-vergunning en ben aangesloten bij de NSGP, de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente make-up specialisten, wat functioneert als een kwaliteitskeurmerk. De specialisten die bij de NSGP zijn geregistreerd, zijn goed geschoold en hebben veel ervaring.

  Over mij
  Mijn opleiding tot Allround PMU Specialist heb ik gevolgd bij de Academie voor PMU van Irma Hulscher. Deze opleiding van een jaar, die overigens de langste en meest uitgebreide is, omvat alle aspecten van het vak, in theorie en praktijk, op cosmetisch en medisch vlak. Na het behalen van mijn diploma verbreed ik mijn kennis en kunde door het volgen van masterclasses en veel te oefenen op een latex oefenhuid.

  Voor je gezicht kies je toch alleen het beste! Heb ik je interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend advies.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply