Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je weer compleet
  Rate this post

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner en/of lipliner altijd perfect op orde te hebben. Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon.

  Als je een chemokuur ondergaat, verlies je doorgaans je haar; niet alleen je hoofdhaar, maar ook je wenkbrauwen. Pigmentatie van je wenkbrauwen kan dan een oplossing zijn.
  Soms kun je dit laten doen voordat je eigen wenk­brauwen uitvallen. De permanente make-up heeft dan precies dezelfde vorm en hoogte als jouw eigen wenkbrauwen. Soms is het verstandiger om dit pas te doen wanneer de wenkbrauwen al (deels) zijn uitgevallen. Laat je hierover adviseren.

  Aanpak
  Bij de intake bespreekt PMU-specialist Aysen Aksoy je ­wensen met jou, en worden de vorm en de kleur bepaald. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Ga je akkoord, dan kan er gepigmenteerd worden.

  Wil je weten hoe permanente make-up jouw gezicht mooier kan maken? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply