Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je weer compleet
  Rate this post

  Van de vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan, kiezen er vele voor een borstrecon­structie. Het silhouet is dan weliswaar weer intact, maar veel vrouwen zien het ontbreken van de tepel als een groot gemis. Met behulp van medische pigmentatie is het mogelijk om een heel natuurlijk resultaat te creëren, waarbij de tepel niet van echt te onderscheiden is. Het lijkt net alsof je echt een tepel óp de huid hebt!

  Bij medische pigmentatie wordt gewerkt met de nieuwste 3D-technieken, waarbij met licht en schaduw wordt gespeeld. Er kan niet alleen gezorgd worden voor een areola, het ronde of ovale pigmentkleurige stuk huid rond de tepel (dat ook wel ‘tepelhof’ wordt genoemd), maar ook de Montgomerykliertjes, de bultjes rondom de tepelhof, kunnen nauwkeurig worden ingetekend, zodat een zeer realistisch 3D-effect wordt verkregen. Schoonheidsspecialiste Roos Veld gebruikt verschillende naalden en pigmenten voor een mooi, genuanceerd resultaat. Het pigment wordt in de lederhuid aangebracht, waardoor de kleur het best tot zijn recht komt. De behandeling start met een intake. Daarin wordt alle tijd genomen om de mogelijkheden en wensen te bespreken. De kleur, grootte en vorm worden uitgebreid doorgenomen. De te behandelen borst wordt ingetekend en samen met jou voor een spiegel besproken.

  Behandelingen
  De behandeling bestaat uit drie sessies, met elk 6 tot 8 weken daartussen. Na de intake worden jouw wensen uitvoerig besproken: welke kleur en welke vorm is het meest geschikt? De behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur. Vaak wordt deze behandeling vergoed door de zorgverzekeraar.Het resultaat van de behandeling moet eens in de 2 tot 5 jaar eenmalig worden bijgewerkt.

  Medische pigmentatie kan ook ingezet worden bij onder meer alopecia, schisis, vitiligo en huidversoepeling.

  De moderne salon van Roos bevindt zich aan de Zeddeweg in Volendam, en is met 80 m2 oppervlakte, vier behandelruimtes en een prachtige entree, de grootste schoonheidssalon van de omgeving.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply