Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je weer compleet
  Rate this post

  Als je een chemokuur ondergaat, verlies je doorgaans je haar; niet alleen je hoofdhaar, maar ook je wenkbrauwen en soms zelfs je wimpers. Soms komen die na de behandelingen helemaal terug, soms gedeeltelijk, en soms helemaal niet. Maar je wenkbrauwen zijn bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Wat kun je doen? Je wenkbrauwen laten pigmenteren!

  Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft meestal ongeveer een jaar zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar de salon kunt teruggaan voor een opfrisbeurt. Het is aan te raden om ermee te beginnen voordat je start met de chemotherapie, zodat je eigen wenkbrauwvorm nog zichtbaar is. Op deze manier kunnen de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk opgevuld worden, waardoor er geen verschil is wanneer de haren uitvallen. Tijdens de chemobehandelingen kan er niet gepigmenteerd worden.

  Tepelpigmentatie
  Veel vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan, kiezen voor een borstreconstructie. Het silhouet is dan weliswaar weer intact, maar veel vrouwen zien het ont­breken van de tepel als een groot gemis. Met behulp van medische pigmentatie is het mogelijk om een heel natuurlijk resultaat te creëren in 3D, waarbij de tepel niet van echt te onderscheiden is. Het lijkt net alsof je echt een tepel óp de huid hebt! Als er één borst gereconstrueerd is, kan de tepel van de andere borst nagebootst worden. Zijn beide borsten gereconstrueerd, dan kun je zelf je wensen aangeven voor een nieuwe tepel en tepelhof.

  Over mijzelf
  Mijn naam is Janneke Leinweber. Ik ben geïnteresseerd geraakt in permanente make-up nadat ik zelf een eyeliner had laten zetten. Na een cursus bij Ecuri wilde ik me verder ontwikkelen in het vak en besloot ik de eenjarige opleiding bij Hulscher Cosmetics te volgen. Inmiddels ben ik gediplomeerd en gespecialiseerd in zowel cosmetische als medische permanente make-up. Door regelmatig masterclasses te volgen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste toepassingen en technieken. Ben je geïnteresseerd in een professioneel aangebrachte permanente make-up, maak dan een afspraak voor een bezoek aan mijn salon.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply