Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je weer helemaal vrouw
  Rate this post

  Borstkanker. De grond zakt onder je  voeten weg wanneer je die diagnose krijgt.  Boosheid, angst, ­onzekerheid. Er gaan allerlei emoties door je heen. Hoe heeft je lichaam je zo in de steek kunnen laten? En alsof dat nog niet genoeg is, moet ook je borst nog worden geamputeerd. Natuurlijk sta je daar achter, je wilt immers beter worden, maar verlies je daar ook je vrouwelijkheid mee?

  Als het aan Koning Bodyfashion ligt beslist niet.  Het bedrijf is gespecialiseerd in het geven van advies omtrent borstprotheses en aanverwante artikelen. Het begint allemaal met het aanmeten van een passende prothese. In alle rust en privacy zoekt één van de goed opgeleide winkelmedewerkers samen met jou de prothese uit die het best bij jou past. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de operatiemethode, je lichaamsbouw en de vorm van je andere borst. Het kan gaan om een volledige prothese of een deelprothese, er zijn diverse mogelijkheden, maar het gaat er uiteindelijk om dat jij je er prettig bij voelt.

  Breed assortiment
  Veel vrouwen hebben bij protheselingerie ­misschien nog een beeld van huidkleurige en vormeloze ondermode, maar niets is minder waar. ­Koning Bodyfashion voert een breed assortiment aan mooie, vrouwelijke en sexy lingerie van verschillende merken borstprotheses, zoals Anita, Amoena en Basko Camp. Je borstprothese past in het hoesje in je bh-cup, zodat deze altijd goed op zijn plaats blijft zitten. Hierdoor kun je je vrijuit bewegen, lekker sporten en zorgeloos zwemmen. Met een goed aangemeten borst­prothese en mooie, vrouwelijke en sexy lingerie, kun jij weer zelfvertrouwen uitstralen. Ook met een borst­prothese kun je volop vrouw zijn.

  SEMH-gecertificeerd
  Bodyfashion Koning is SEMH-gecertificeerd en ­gespecialiseerd in lingerie, foundation en badmode. Er wordt geleverd via alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat de rekening rechtstreeks bij de verzekeringsmaatschappij wordt gedeclareerd. Een borstprothese wordt eenmaal per twee jaar door je zorgverzekering vergoed.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply