Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Voel je weer één met je lijf

  Harmonie tussen lichaam en geest zorgt voor het ultieme geluksgevoel: je zit lekker in je vel, hebt ladingen energie en je voelt je gewoon goed! Helaas is die harmonie er niet altijd. Vaak is het eenvoudig op te lossen door wat tijd voor jezelf te nemen, op tijd naar bed te gaan en/of te letten op wat je eet en drinkt.

  Maar wat nou als je ziek bent of een heftige behandeling hebt moeten doorstaan? Als je medicijnen moet slikken waardoor je weliswaar beter wordt, maar die ook bijwerkingen kunnen hebben? Als je energieniveau dermate zakt dat je nergens puf meer voor hebt en je zoveel medische mensen om je heen ziet dat je alleen nog maar functioneel aangeraakt wordt?

  Met ‘functioneel aanraken’ bedoel ik dat je aangeraakt wordt om medische redenen, om bijvoorbeeld geprikt en gecontroleerd
  te worden. In deze situaties kun je je gevoelsmatig ver van je eigen lichaam voelen, er zelfs geen vertrouwen meer in hebben.
  Met een massage kan je je weer één met je lijf voelen, voelen dat er heel veel nog wel klopt en simpelweg genieten van de warmte van aangeraakt worden. Die ontspanning  kan het herstel bevorderen, ook als je nog in een behandeling zit. Geef aan in welke behandeling en fase je zit en ik geef je een passende herstelmassage.

  Je geest moet alles verwerken dus tijdens de massage kunnen er emoties loskomen en
  daar is alle ruimte voor.

  Ervaar een magisch moment dat je verkwikt en tegelijkertijd ontspant!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply