Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Voel je weer vrouwelijk

  Om te kunnen genezen van borstkanker, zijn een ingrijpende operatie en eventuele nabehandeling onvermijdelijk. Wanneer deze fysiek en mentaal slopende maanden voorbij zijn, heb je behoefte aan een borstprothese of deelprothese (in het geval van een borstbesparende operatie). Hiermee kun je de symmetrie van je figuur herstellen.

  Protheses

  Elke vrouw en elk figuur is anders. Om je eigen, unieke figuur weer terug te krijgen, kun je je laten adviseren rond een voor jou passende prothese. Er bestaan verschillende soorten protheses, namelijk volledige protheses, deelprotheses en plakprotheses. Daarnaast bestaan er protheses met een warmteregulerende werking en protheses met een speciale masserende achterkant in het geval van oedeem. De protheses kunnen verschillen in gewicht (vol-, licht- en ultragewicht). Een specialist op het gebied van borstprotheses helpt jou om de prothese te vinden die bij jouw figuur en wensen past.

  Roos MammaCare is specialist in borstprotheses en van mening dat elke vrouw de perfect passende prothese verdient, die comfortabel te dragen is en natuurlijk oogt. In volledige privacy en met volledige aandacht laat eigenares Els van Empelen jou verschillende protheses zien en voelen, waarna je samen tot de beste keuze komt. Els biedt protheses van Amoena, Anita en Basko.

  Lingerie

  Ben je inmiddels in het bezit van een borstprothese, dan hoort daar natuurlijk mooie, bijpassende lingerie bij. Met mooie lingerie blijf je je op en top vrouw voelen. Els werkt met de gespecialiseerde merken Amoena, Anita, ABC Breastcare en Susa. De lingerie bevat een hoesje waarin de prothese gedragen kan worden. Op die manier is je prothese niet zichtbaar en blijft die goed op zijn plaats zitten. De protheselingerie kent een grote variatie aan modellen, kleuren en maten. Het setje dat het best bij jou past, zit er dus altijd bij. Laat je daarnaast verrassen door de modieuze badpakken en bikini’s van Amoena, Anita, Susa, Sunflair en Tweka. Hiermee kun je vrijuit en zorgeloos zwemmen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply