Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Voel je weer zelfverzekerd

  Er zijn momenten waarop je er zelf niet uit komt. Denk aan burn out, rouwverwerking, depressie, angst- en paniekstoornissen, problemen in de relatiesfeer, spanningsklachten enzovoort. Gun jezelf dan hulp!

  Ieder mens ervaart in zijn leven wel eens problemen en of klachten. Vaak kun je die problemen op je eigen manier oplossen, maar soms gebeurt het dat je vastloopt en even niet meer weet hoe je verder wilt gaan. Integratieve psychotherapie kan jou hulp bieden bij deze problemen door je weer bewust te maken van je eigen hulpbronnen en zelfhelend vermogen.

  Wat kan het jou opleveren?
  Je krijgt weer inzicht en vertrouwen in jezelf, meer inzicht in je kwaliteiten. Je vindt balans tussen werk en privé. Je ervaart keuzemogelijkheden en vrijheid. Je krijgt inzicht in je probleem en uitzicht op een verandering zodat je minder last ervaart. Jij voelt je weer zelfverzekerd!

  Hoe werkt het?
  De integratieve psychotherapie benadert de mens als een geheel van verschillende dimensies, die jij je kunt voor­stellen als de blaadjes van een bloem. De bloemblaadjes staan voor de verschillende delen van de mens: je gedachten, je spirituele kant, je lichaam, je emoties, je gedrag en je sociale dimensie. In de kern van de bloem vindt de verandering plaats.

  Rienke Luymes heeft een praktijk voor integratieve ­psychotherapie en coaching voor volwassenen. Zij maakt een combinatie van de verschillende soorten therapie die er bestaan. Rienke kijkt goed naar wat de cliënt nodig heeft en stemt haar behandelingen daarop af. Omdat zij zich niet star op één methode richt, creëert zij daarmee een behandeling op maat. Naast deze integratieve manier van werken biedt Rienke nog meer vormen van behandelingen aan. Middels EMDR helpt ze mensen die een traumatische ervaring niet goed hebben kunnen verwerken, het trauma achter zich te laten. Ook werkt ze met klassieke hypnotherapie. Dit is een manier om door middel van diepe ontspanning op onbewust niveau te werken. Bij Rienke staan vertrouwen, veiligheid en humor voorop. Haar visie is dat ieder mens in staat is om iets in zichzelf te kunnen veranderen, en ook jij kunt gaan ervaren dat je minder last hebt van je probleem of klacht. Je wéét het, je kúnt het en je dóét het!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply