4/4 - (1 stemmen)
 • ‘Voelen wat je écht nodig hebt’
  4/4 - (1 stemmen)

  Je leeft als mens in een drukke, prestatiegerichte maatschappij en je vervult vele rollen, waardoor je tijd en ruimte voor jezelf tekort komt. Daardoor kom je steeds verder van je zachtheid en kracht af te staan en verlies je de verbinding tussen de natuurlijke drie-eenheid lichaam, geest en ziel.

  Hatha Yoga nodigt je uit tot rust te komen en helemaal jezelf te zijn, precies zoals jij bent. Tijdens mijn yogalessen keer je terug naar je adem en daarmee naar je eigen ruimte en rust. Je mag jezelf met volle aandacht ervaren en de hectiek van de buitenwereld even buitensluiten. Op de yogamat is alles goed, vol mildheid en zonder oordeel naar jezelf. Dat gevoel van acceptatie en zelfliefde werkt door in jouw hele leven. Je systeem zal langzaam veranderen en je gaat meer voelen wat je nodig hebt en meer naar je eigen ritme luisteren. Je komt meer in contact met je zelfbewustzijn en dat is mooi, want dan gaat alles in je lichaam weer stromen en kom je langzaam thuis bij jezelf.

  Oordeelloze massage
  Naast yoga geef ik ook Ayurvedische massages met warme, medicinale olie die ik afstem op ieder mens persoonlijk. De Ayurveda is een holistische geneeswijze, afkomstig uit India, en staat voor ‘de wetenschap van het leven’. De Ayurveda gaat uit van drie constitutietypes: Vata, Pitta en Kapha. Als je niet in overeenstemming met je constitutie leeft dan raak je uit balans en kun je geestelijke en lichamelijke klachten krijgen, zoals vermoeidheid, depressie, burn-out, astma, premenstruele stoornissen, slapeloosheid en hoogsensitiviteit en ADHD bij kinderen. Met Ayurvedische massage richt ik me op deze disbalans en help ik je om weer bewust te worden van de diepere signalen van jouw lichaam, geest en ziel. Soms komen hierbij emoties vrij en dat is helemaal goed zoals het is. Middels Ayurvedische leefstijl- en voedingsadviezen die passen binnen de filosofie van de Ayurveda help ik je weer in balans te komen.

  Liefdevolle coaching
  Als je wel eens wordt overvallen door emoties na een yoga­les of massage, dan begeleid ik je hier met alle liefde in. De coaching die ik geef, sluit heel mooi en natuurlijk aan bij de yoga en de Ayurvedische massage. Het is een drie-eenheid, net zoals het lichaam, de geest en de ziel bij de mens. Ik zie jou als een geheel en geef graag oordeelloze aandacht, omdat je zo het beste weer in balans kunt komen en jouw mannelijke of vrouwelijke kracht én zachtheid weer mag voelen. Verlang je ook naar meer balans in jezelf met yoga, Ayurvedische massage en/of holistische coaching? Voel je van harte welkom!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply