fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Het voelt aan als een tweede thuis

  Als je opvang zoekt voor je kind, wil je graag dat je kind zich er thuis voelt en er alle aandacht krijgt. Een gastouder is dan dé ideale opvangplek.

  De grote voordelen van een gastouder zijn de flexibiliteit en kleinschaligheid. De gastouder heeft alle tijd en aandacht voor jouw kind. De gastouder en jouw kind bouwen een vertrouwde band met elkaar op, doordat je kind iedere keer hetzelfde bekende gezicht ziet. Bovendien is een gastouder over het algemeen voordeliger dan een kinderdagverblijf of BSO. Een ander voordeel is dat de gastouder helemaal meedoet met het opvoedingsprogramma van jullie als ouders.

  Hetty van den Ende is oprichtster van Gastouderbureau Westland, waarbij inmiddels ook haar dochters Loes en Pien werken: ‘We willen kleinschalig zijn. Zo kunnen we betrokken blijven bij iedereen en ook goed bereikbaar zijn voor al onze (gast-)ouders. Verder vinden we het belangrijk dat de kinderen het gewoon gezellig hebben bij hun gastouder en dat ze op een goede manier gestimuleerd worden in allerlei ontwikkelingsfasen.’

  Jouw eigen gastouderopvang

  Een gastouder is dus een ideale en vertrouwde opvangvorm voor je kind. En een heel mooi beroep! Hoe leuk zou het zijn als jíj aan het roer stond van jouw eigen gastouderopvang? De huiselijke en sfeervolle plek waar jij iedere dag tot een feestje maakt, samen met jouw gast-kinderen! Als gastouder ben je iedere dag aan het werk met kinderen. Je ziet de wereld door hun ogen, lacht samen, veegt tranen weg, maakt mooie herinneringen en speelt en knutselt volop. Doordat je het pedagogische opvoedingsprogramma van de ouders aanhoudt, draag jij ook een stukje bij aan de ontwikkeling van ieder kind. Een prachtige taak. Als je gastouderopvang in je eigen huis aanbiedt, heeft dat als extra voordeel dat je je eigen kind(eren) niet naar een externe opvang hoeft te brengen. Je kunt er voor hen zijn, terwijl je ook andere kinderen opvangt. Ideaal!

  ‘Helemaal tevreden’

  Hetty van den Ende is de contactpersoon en eigenaar van Gastouderbureau Westland. Zij doet dat werk met heel veel plezier en is erg enthousiast! Hetty heeft al veel koppelingen tussen ouders en gastouders verzorgd en dit tot volle tevredenheid van iedereen en vooral de kinderen! Hetty doet haar werk professioneel en is 

  betrouwbaar. Voor de gastouders die bij haar bureau zijn aangesloten, organiseert zij gezellige en leerzame bijeenkomsten. Regelmatig komt ze bij de gastouders informeren hoe het ermee gaat. De (gast)ouders en kinderen krijgen een paar keer per jaar een uitnodiging voor een gezellige Sport en Spelmorgen in de sporthal, waar heerlijk gespeeld kan worden en de (gast)ouders met elkaar kunnen bijpraten. Als gastouder ben ik helemaal tevreden en kan ik dit Gastouderbureau Westland bij collega-gastouders en ouders van harte aanbevelen. 

  Ellen Meijboom

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply