fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Voel jij de regen, of word je alleen nat?

  Is jouw focus niet meer helder en voelt het alsof jouw gedachten en gevoelens niet op één lijn zitten? Het kan zijn dat je niet goed weet wat je eigen grenzen zijn of hoe je ze aangeeft als je het wel wist.

  Het is belangrijk om de balans te vinden tussen voelen, denken en doen. Als je die balans vindt, kun je makke­lijker je gevoel gebruiken en makkelijker bewegen. Je leert bijvoorbeeld anders omgaan met druk of pijn, of grenzen stellen. Kortom: door meer verstand te krijgen van je eigen lijf, gevoel en gedrag kun je beter afstemmen op je eigen behoeftes en die van je omgeving. Je leeft dan weer naar tevredenheid!

  In balans
  Haptotherapie werkt met jouw gevoel als ingang, om op meer manieren – dan die je al kent – te (be)leven, te denken en te doen. Je praat met jouw therapeut en doet (aanraak)oefeningen. Hierdoor word jij je meer bewust van je gevoel en wat je daarmee kunt. Je krijgt inzicht in wat jou beweegt (emotioneel), hoe jij beweegt (fysiek), en hoe dit een rol speelt in jouw contact met anderen. Lianne van Deurzen is haptotherapeut bij Haptonoom Tilburg. Vanaf 1992 heeft zij ervaring opgedaan met het werken met het lichaam als operatieassistent. Daarna heeft zij zich gespecialiseerd in de handelende – sociale en samenwerkende – mens in de rol van personeel en organisatieadviseur en trainer. Tot slot heeft Lianne zich ontwikkeld in de voelende en psychologische mens in de rol van coach en haptonoom. Lianne helpt jou graag jouw balans te vinden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply