Rate this post
 • Voetklachten? Ga eens naar de registerpodoloog!
  Rate this post

  Onze voeten dragen ons lichaam en bewegen het voort. Voeten staan niet op zichzelf, maar vormen één geheel met de rest van het lichaam. Een verkeerde stand van de voet(en) kan allerlei klachten veroorzaken. Dit kunnen klachten van de voet zelf zijn, maar ook klachten aan enkels, knieën, heupen, rug en nek. Vaak kan een registerpodoloog dan uitkomst bieden.

  Yvonne Huysman is eigenaresse van PodoPedique, praktijk voor (para)medische voetzorg in Brielle. Zij is registerpodoloog, medisch pedicure en oncologisch voetzorgverlener. Sinds september 2014 is zij als registerpodoloog ook verbonden aan Gezondheidscentrum Ouddorp. Tijdens het eerste consult worden je klachten door Yvonne in kaart gebracht. Vervolgens bespreekt zij haar bevindingen met jou en krijg je een advies voor verdere behandeling. Dit kunnen op maat gemaakte therapiezolen zijn, een persoonlijk schoenadvies, een orthese, een nagelbeugel, (voet)oefeningen, een schoenaanpassing of een combinatie van deze oplossingen. Ook kinderen die klachten hebben, kunnen door Yvonne worden geholpen.
  Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden podo­logie / podotherapie (gedeeltelijk) uit de aanvullende verzekering. Yvonne is ingeschreven in het kwaliteitsregister van Stichting L.O.O.P en lid van Podozorg Nederland. Zolen worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt volgens de nieuwste technieken en van de beste materialen.

  Natuurlijk kun je bij Yvonne ook terecht voor een pedicurebehandeling. Als Medisch Pedicure is zij breed opgeleid en mag zij alle zogenaamde ‘risicovoeten’ behandelen. Zij is lid van de Nederlandse Maatschappij Medisch Voetzorgverleners, ProVoet en Stipezo en is ingeschreven in de kwaliteitsregisters ProCert en Register Paramedische Voetzorg.

  Wil je meer weten? Kijk dan eens op de website en maak meteen online een afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply