Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voetklachten? Naar de medisch pedicure!
  Rate this post

  Onze voeten dragen ons lichaam, ­bewegen ons voort en vormen een geheel met de rest van ons lichaam. Als er voetklachten zijn, kan dat ook problemen elders in het lichaam veroorzaken. Reden genoeg om onze voeten goed te (laten) verzorgen!

  Medisch pedicure Yvonne Huysman kan je daarbij behulpzaam zijn. Of het nu gaat om overmatige eeltvorming, kloven, schimmelnagels (kalknagels), ingroeiende nagels, likdoorns of andere problemen: Yvonne is breed opgeleid en heeft een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van de complexere huid- en nagelaandoeningen. Zij kan verschillende specialistische technieken toepassen, zoals ortheses, antidruktechnieken, nagelreparatie en nagelbeugels.
  Maar ook als je (nog) geen voetklachten hebt, kan Yvonne je helpen om jouw voeten goed te verzorgen en voetklachten te voorkomen. Dit is met name belangrijk bij chronische ­ziekten, zoals diabetes, reuma of een neurolo­gische aandoening. Ook de oudere, spastische, oncologische en verwaarloosde voet is het werkterrein van medisch pedicure Yvonne.
  Als medisch pedicure heeft Yvonne ook een signalerende functie: zij is degene die jouw voeten regelmatig ziet en veranderingen of problemen vaak als eerste opmerkt.
  Yvonne is behalve medisch pedicure ook ­registerpodoloog en kijkt daardoor verder, om de oorzaak van je voetklacht te achterhalen en een passende oplossing te bieden (bijvoorbeeld (steun)zooltjes).
  Wil je ook eens ervaren wat Yvonne voor jouw voeten kan betekenen? Kijk eens op haar website of Facebookpagina en maak meteen (online) een afspraak. Voor elke nieuwe cliënt ligt een leuk presentje klaar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply