Rate this post
 • Voetklachten? De podoloog helpt
  Rate this post

  Heb je pijnklachten aan je voeten? Laat er dan eens naar kijken door een podoloog, dé specialist op het gebied van voetproblemen. De podoloog onderzoekt jouw voeten en jouw houding met behulp van diverse metingen, een voetscan en/of echografie, en voert behandelingen uit.

  De registerpodologen van Podocentrum van der Wijk behandelen diverse ­houdingsklachten, waaronder teen-, voorvoet- of hielklachten, maar ook rug-, schouder-, nek- en hoofdpijnklachten. Daarnaast is het centrum ­gespecialiseerd in bedrijfs- en sportpodologie.
  Als je een aanvullende verzekering hebt, kun je de behandeling of steunzolen geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen. Sinds kort zijn er bij Podocentrum van der Wijk ook op maat gemaakte slippers te krijgen, zodat je ook in de zomer goede ondersteuning kunt krijgen voor je voeten. Je kunt bij de medisch pedicure van het centrum terecht voor allerlei ­pedicure­behandelingen, zoals het laten verzorgen van de nagelriemen, het laten knippen van je nagels, het laten behandelen van ingroeiende teennagels en likdoorns, het laten verwijderen van eelt of het laten behandelen van kloven aan de hiel. De medisch pedicure is gespecialiseerd in reumatische en diabetische voeten.
  Bel voor het maken van een afspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply