Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Voetreflex bij (borst)kanker

    1 op de 7 vrouwen krijgt helaas de diagnose ‘borstkanker’ (bron: PinkRibbon.nl). Een behandeltraject met bijvoorbeeld chemotherapie, hormoontherapie, chirurgie en/of radiotherapie: het een en ander met de nodige bijwerkingen staat hen te wachten. VoetreflexPlus therapie kan geen kanker genezen, maar kan de cliënte wel degelijk vóór, tijdens en na de reguliere behandeling ondersteunen.

    VoetreflexPlus therapie werkt ontspannend en vitaliserend, waardoor meer balans op het emotionele vlak ontstaat. Ook zorgt de therapie voor een betere circulatie van bloed, wat belangrijk is voor de aanvoer van zuurstof, voedingsstoffen en verspreiding van de medicatie. Daarbij wordt ook de lymfe gestimuleerd. Lymfe is de hoofdrolspeler in het ontgiftingsproces. Niet-werkzame delen van de medicatie en door chemo of bestraling beschadigde cellen worden sneller afgevoerd uit het lichaam. De behandeling ondersteun ik met vitaliserend water. Dit water is heel zuiver en fijn van structuur en heeft een hoog-antioxiderende werking. Het dringt diep door in de cellen, waardoor je afvalstoffen nog sneller kwijtraakt. Een veel gehoorde reactie van cliënten in mijn praktijk is dat men beter slaapt, waardoor men emoties beter de baas kan. Daarbij ervaart men een minder snelle achteruitgang van het energieniveau ten opzichte van het energieniveau voor aanvang van de VoetreflexPlus therapie. Tot slot kan de behandeling bijdragen in het verminderen van het dove en/of pijnlijke gevoel (neuropathie) aan voeten en handen.
    Graag sta ik als therapeute voor je klaar in mijn praktijk, want ook bij kanker werken de westerse geneeskunde en natuurgeneeskunde prima samen.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply