Rate this post
 • Voetreflexologie bij vermoeidheid en stress?!
  Rate this post

  Last van vermoeidheid, stress, slaapproblemen, piekeren, drukte of spanningen op het werk of thuis? Kan voetreflextherapie dan iets voor jou betekenen? Jazeker! Het is een mooie en prettige therapie om de problemen aan te pakken naast de reguliere geneeskunde.

  De gedachte van de voetreflextherapie is ­gebaseerd op het principe dat het lichaam, de geest en de ziel met elkaar verbonden zijn. Zij vormen tezamen één geheel. De reflexpunten op je voeten staan in verbinding met ­diverse organen, zenuwen, klieren en ­gewrichten. Door deze reflexpunten te ­stimuleren, door er kortstondig op te ­drukken, kan er een natuurlijke genezing van aandoeningen bevorderd worden of kunnen blokkades opgeheven worden. Het orgaan kan zich herstellen of versterken. Wanneer je bij mij in de praktijk komt voor een behandeling, zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden. We nemen dan jouw gezondheidsklachten door. Daarna zal ik, via de voeten, het gehele lichaam behandelen. De oorzaak en gevolg van de klachten worden dan gelijktijdig behandeld.
  De behandelingen werken daarnaast ontspannend. Na de behandelingen voelt men zich rustiger, ontspannen en opgewekter en krijgt men meer energie en vaak ook meer inzichten in het leven. De behandelingen worden ervaren als rustmomenten in het drukke leven: even een pas op de plaats, en rust in het hoofd. Even helemaal loskomen van de dagelijkse hectiek van het leven.

  Wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op, telefonisch of via e-mail.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply