Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • VoetreflexPlus heft blokkades op
  Rate this post

  Dat stress slecht is voor onze gezondheid, weten de meeste mensen inmiddels. De ­positieve werking van VoetreflexPlus therapie is voor velen echter nog onbekend.

  Wat kan VoetreflexPlus therapie betekenen bij stress en vermoeidheidsklachten? VoetreflexPlus therapie is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Hierbij wordt uitgegaan van Yin en Yang, die in balans moeten zijn. Er wordt gewerkt op de Qi (levensenergie) die door het lichaam stroomt. Stress echter verstoort deze balans. Door middel van massage wordt toegewerkt naar herstel.
  Bij stress ontstaan er blokkades in het lichaam. Deze blokkades beperken de energiestroom en de bloedtoevoer in het lichaam. Dit leidt tot klachten als hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid en emoties. Op de voeten wordt het hele lichaam weerspiegeld in de vorm van reflexzones. Verstoringen uiten zich in de reflexzones door bijvoorbeeld ­verkleuring, eelt of gevoeligheid / pijn. Door de betrokken reflexzones te masseren, worden blokkades in het lichaam opgeheven. Energie en bloed kunnen hierdoor vrijer stromen. Het bloed voert zuurstof en voedingsstoffen aan, en afvalstoffen af. Daarbij haalt de massage de cliënt ‘uit het hoofd’. Men ervaart weer ontspanning, slaapt hierdoor beter, en de belaste organen komen steeds meer in balans.
  Samen met de cliënt kan ook voeding bekeken worden. Daarnaast ondersteunen we met gefilterd vitaliserend water. Dit water heeft een hoog zuurstofgehalte en een hoge anti-oxiderende werking, waardoor afvalstoffen nog gemakkelijker losgelaten worden.
  Uiteraard is VoetreflexPlus therapie geen vervanging van de westerse geneeskunde, echter beide visies gaan hand in hand.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply