Rate this post
 • Zowel fysiek als emotioneel uit balans
  Rate this post

  In het leven van de vrouw kunnen we verschillende periodes onderscheiden: de puberteit, de vruchtbare periode, de overgang en de menopauze. In iedere fase kunnen er klachten zijn, die het dagelijkse leven ontregelen. Ze zijn onderhevig aan de wisseling van hormoonspiegels en raken hierdoor eerder uit balans, zowel fysiek als emotioneel.

  Heb je te maken met PMS-klachten (premenstrueel syndroom), dan weet je dat je dit maandelijks veel last bezorgt. Overgangsklachten kunnen gepaard gaan met ‘opvliegers’ en mogelijk ook ‘nachtzweten’, die jouw dag- en nachtrust behoorlijk verstoren en hierdoor allerlei andere klachten veroorzaken, zoals vermoeidheid, hoofdpijn of stemmingswisselingen. Ben je zwanger of zou je graag zwanger willen worden, dan kan VoetreflexPlus ook daar een goede aanvulling voor zijn en zowel voor, tijdens of na het reguliere behandeltraject worden toegepast. Bij een VoetreflexPlus massage worden door middel van speciale technieken reflexzones en daarmee de betreffende zones in het lichaam geprikkeld en de doorbloeding gestimuleerd.
  Ben je benieuwd hoe dit werkt en zou je het graag eens willen ervaren, bel dan gerust voor meer informatie.
  Omdat ik lid ben van de beroepsvereniging (VNRT), worden de consulten, afhankelijk van je aanvullende pakket, geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars. Heb je geen aanvullende verzekering, dan krijg je een kennismakingsbehandeling voor € 25,-.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply