Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • VoetreflexPlus™ ondersteunt bij herstel
  Rate this post

  Als je te maken krijgt met een vorm van kanker, staat je leven stil. Je ondergaat diverse behandelingen, waarbij je te maken krijg met spanningen, stress en pijn. Met VoetreflexPlus™ en Sensi®Plus therapie kun je je lichaam laten ontspannen en pijn laten aanpakken.

  Bij VoetreflexPlus™ worden beide voeten behandeld. De voeten zijn onderverdeeld in verschillende zones die corresponderen met het lichaam. Door het behandelen van deze zones gaat er een stimulerende werking uit naar het corresponderende deel. Blokkades worden opgeheven, het bloed gaat beter stromen en het immuunsysteem wordt versterkt.
  VoetreflexPlus™ en Sensi®Plus zijn de meest effectieve vormen van therapieën die erop gericht zijn om de mens in zijn totaliteit te behandelen en zijn voor jong en oud. Het is een gepersonaliseerde aanpak om al snel tot de kern van een probleem te komen.
  Een VoetreflexPlus™ en Sensi®Plus behandeling kan prima ingezet worden bij het herstel van kankerpatiënten voor, tijdens en na de behandelingen, uiteraard in overleg met de arts / specialist.
  In 2014 heb ik meegedaan aan een pilotstudie in een ziekenhuis in Breda naar de effecten van voetreflexmassage bij patiënten met borstkanker. Uit de resultaten bleek dat de patiënten minder last hadden van de bijwerkingen van de chemokuur. Dit gold ook voor andere vormen van kanker.
  Ook in de Verenigde Staten is er onderzoek gedaan, rond de vraag of voetreflex het beter deed dan een gewone voetmassage bij vrouwen die chemotherapie kregen. Het bleek dat de vrouwen die voetreflexbehandelingen kregen, na 11 weken lichamelijke verbeteringen zagen: ze hadden minder last van kortademigheid en functioneerden beter.
  Veel zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering rond ‘alternatieve geneeswijzen’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply