Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • VoetreflexPlus therapie bij ernstig zieken
  Rate this post

  Wanneer de specialist vertelt dat je aan een ernstige ziekte lijdt, staat je ­wereld op zijn kop. Onzekerheid en angst ­brengen het natuurlijke evenwicht tussen lichaam en geest uit balans. Het ­werken aan herstel van dit evenwicht is het ­werkterrein van de voetreflextherapeut.

  VoetreflexPlus therapie gaat uit van de ­verbinding tussen lichaam en geest. Is deze in balans, dan kan de Qi (levensenergie) vrij door het lichaam stromen en beschermt het het lichaam. Raak je uit balans, dan werkt dit door in de energiedoorstroming. ­VoetreflexPlus ­therapie heft blokkades op, zodat de Qi weer vrij kan ­stromen. Dit bevordert het ­zelfgenezend vermogen van het lichaam.
  Hoe werkt VoetreflexPlus therapie? Door ­massage van zones op de voeten en benen wordt een signaaltje naar de hersenen gezonden. De hersenen sturen vervolgens een signaaltje door naar het corresponderende ­orgaan of weefsel. De bloedcirculatie en energiestroom worden hierdoor bevorderd, waardoor het lichaam zijn afvalstoffen gemakkelijker kan loslaten. ­Zuurstof en voedingsstoffen kunnen beter door de cellen worden opgenomen en het ­zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt versterkt.
  VoetreflexPlus therapie is in veel situaties inzetbaar, bijvoorbeeld bij vermoeidheids­klachten, spijsverteringsproblemen en hormonale klachten. Meestal is de therapie gericht op klachtenvermindering, maar ook bij stervensbegeleiding en rouwverwerking wordt ­VoetreflexPlus ingezet. Het doel is dan het brengen van rust, veiligheid en acceptatie. Veelal is een cliënt met een ernstige ziekte onrustig en angstig voor wat komen gaat. Door middel van VoetreflexPlus therapie kan client de angst loslaten.
  VoetreflexPlus therapie vervangt geen ­westerse geneeskunde. Natuurgeneeskunde en westerse geneeskunde gaan heel goed hand in hand.

  Kijk voor meer informatie op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply