Rate this post
 • Voetzorg geen overbodige luxe
  Rate this post

  We lopen per dag wel zo’n 8.000 tot 10.000 stappen. Dat is bij elkaar zo’n zeven kilometer per dag. Op je 70ste heb je wel vier keer de aarde rondgelopen. Je voeten kunnen dus wel wat verzorging gebruiken! Zij weerspiegelen bovendien jouw gezondheid. Het kan bijvoorbeeld zijn dat medicijngebruik zichtbaar is in je nagels. De pedicure heeft alle kennis in huis om klachten op te lossen en om narigheid te voorkomen.

  Pedicure Karin van den Bulk kan je helpen om je voeten in optimale staat te brengen en te houden. Karin: ‘Voeten dragen je de hele dag. Je staat en loopt er de hele dag op. Maar vaak zijn voeten een ondergeschoven kindje, terwijl ze zó belangrijk zijn voor je lichaam en hoe je je voelt. Vaak denken mensen dat een pedicure alleen iets voor ouderen is, maar dat is niet zo. Goede voetverzorging is voor iedereen belangrijk en zeker geen overbodige luxe. Het voelt niet alleen fijn om je voeten te laten behandelen, maar een regelmatig bezoek aan een pedicure voorkomt problemen op de lange termijn.’
  Je kunt bij Karin langsgaan voor allerlei behandelingen, zoals het knippen van je nagels, het behandelen van ingroeiende teennagels, het verwijderen van eelt of likdoorns of het behandelen van kloven aan de hiel. Bovendien kun je bij haar terecht voor pro­ducten ter verzorging van je voeten en nagels en ter bevordering van een gezonde nagelgroei.
  Karin biedt daarnaast voetreflexmassage; een weldaad voor je voeten. Het masseren van bepaalde reflexzones in je voeten stimuleert de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen van het lichaam en is een heerlijke ontspanning.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply