Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vol vertrouwen de deur uit
  Rate this post

  Iedereen verdient het om zich lekker in haar vel te voelen, ook tijdens de zwangerschap. Maar veel mensen onderschatten wat er tijdens de zwangerschap allemaal met je huid kan gebeuren. Je huid kan uit het niets droger worden, verstopt raken, droog aanvoelen of geïrriteerd raken op plekken waar eerder niets aan de hand was. Zeker tijdens deze periode kan dit ontzettend vervelend zijn.

  De zwangerschap hoort immers een mooie tijd te zijn, zonder dat je jezelf over huidproblemen druk hoeft te maken. Misschien dat een huidbehandeling daarom een goed idee is: een heerlijk verwenmomentje om te kunnen ontspannen én je probleempje aan te pakken.

  Je huid in topconditie
  Tijdens je zwangerschap is je huid niet meer de oude. Je hormoonhuishouding is heel anders dan normaal, om het lichaam klaar te maken voor de groei van je kindje. ‘Door de hormonen kan je huid ineens veel meer behoefte hebben aan hydratatie. Vaak kan een huid ook wat onrustiger zijn en ontstaan er hierdoor meer verstoppingen,’ vertelt Madelinde Achterberg van Complete Skincare in Alphen aan den Rijn. ‘Gelukkig zijn er ook tijdens de zwangerschap genoeg manieren om je huid weer in topconditie te krijgen, wat ook nog eens heel ontspannend is tijdens deze toch hectische tijd!’

  Een einde aan vervelende haartjes
  Naast huidproblemen kun je te maken krijgen met haargroei op vervelende plekjes. Een plekje op je rug, op je gezicht of borst. Je kunt blijven scheren en epileren, maar de haartjes zijn zo weer terug. Een crèmepje dan, om de haartjes tijdelijk verwijderen, maar nee: later steken ze toch de kop weer op. ‘Laserontharing met een diodelaser maakt een definitief einde aan deze haargroei. De laser kan de haarwortel vernietigen waardoor het na een aantal behandeling definitief verwijderd is,’ vertelt Madelinde.

  Op je allermooist
  Bij Complete Skincare biedt Madelinde behandelingen aan met professionele en medische apparatuur, uniek in deze regio. Je kunt bij haar terecht voor microdermabrasie, microneedling, laserontharing met de LightSheer Diode Laser, lichttherapie, mesotherapie en cryolipolyse met de Clatuu 360: een apparaat dat heel gericht overtollig vet kan verwijderen. Alles om het mooiste uit jezelf te halen!

  Wist je dat…
  ….de beste tijd om met ontharen te beginnen in september en oktober is? De huid wordt dan niet meer blootgesteld aan zonlicht, waardoor het pigmentgehalte in de huid relatief laag is en goed te behandelen is met de diodelaser.

  Hoe kom ik van de laatste zwangerschapskilo’s af?
  De zwangerschap achter de rug en bevallen van een prachtig kindje? Je staat aan de voet van een nieuw leven. Toch zou je wel willen dat je lichaam weer de oude werd, misschien vind je dat er nog wel wat kilo’s vanaf mogen. Cryolipolise kan dan een uitkomst bieden. Hierbij bevries je met een apparaat het vetweefsel. Daar kan het weefsel moeilijk tegen, waardoor je lichaam het weefsel begint af te breken. Hoewel cryolipolise een volledig veilige methode is om vet te verwijderen, is het kort na de zwangerschap nog geen goed idee. Je lichaam is zich dan namelijk nog aan het herstellen. Ongeveer negen maanden na de bevalling is je lichaam weer hersteld. Als je dan last hebt van achtergebleven zwangerschapskilo’s, is cryolipolise zeker een mooie uitkomst. Benieuwd naar deze behandelmethode? Houd dan de volgende editie van het ForYou Magazine in de gaten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply