Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Volg je hart!
  Rate this post

  Heb je het gevoel dat je vastloopt in je dagelijks leven? Heb je het idee dat je niet kunt zijn wie je werkelijk bent? Geen wonder. We staan voortdurend bloot aan negatieve ervaringen en onbegrip vanuit onze omgeving, en dat kan ervoor zorgen dat je zelfwaardering en zelfvertrouwen geschaad worden.

  Ludzarda Everts van Praktijk Centola heeft het stappenplan ‘Forward your life’ ontwikkeld, waarmee je kunt leren om anders in het leven te staan, waardoor je gelukkiger kunt worden. Ze heeft dit stappenplan ontwikkeld op basis van haar eigen ervaringen en suggesties van eerdere deelnemers.

  Startweekend
  Het begin van het traject is een bijeenkomst van een weekend, waarin er ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en waarin je de basis legt voor een nieuwe start.
  Je neemt afscheid van belemmeringen en plant de zaadjes waar je later de vruchten van zult plukken. Ik vind het belangrijk dat je leert om op eigen benen te staan en om dat wat je nodig hebt te creëren.

  Coachingtraject
  Daarna kun je, als je dat wil, een coachingtraject ingaan, waarbij er dieper op jouw situatie kan worden ingegaan, omdat de ene persoon meer tijd nodig heeft om aan zichzelf te werken dan een ander. Ludzarda kan tijdens het traject gebruikmaken van methoden als hypnotherapie, mindfulness en meditatietechnieken. Het coachingtraject duurt 4 of 8 maanden. Afsluitend is er weer een weekend, van donderdag 30 juni 17.00 uur tot zondag 2 juli 9.00 uur, waarin het traject afgerond wordt.

  Opstapje
  Gedurende het traject leer je om te luisteren naar je innerlijke stem, die weet wat goed voor je is, ongeacht wat de buitenwereld van je verwacht, maar die je genegeerd hebt. De negatieve ervaringen die je hebt opgedaan, ga je gebruiken als opstapje naar een beter leven. Die ervaringen bevatten namelijk een les voor jou, en de essentie daarvan leer je om te zetten in kracht. Wat ga je vasthouden? En wat ga je loslaten? Aan het eind van het traject kijk je met andere ogen naar de wereld om je heen en kun je andere beslissingen nemen; beslissingen die je vanuit je hart neemt en die goed voor je zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply