Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Volg je passie
  Rate this post

  Wanneer we jong zijn, is alles altijd voor ons uitgestippeld: als je 4 bent, ga je naar de basisschool. Wil je sporten? Dan gaan je ouders dat voor je regelen. Daarna spendeer je een aantal jaren op de middelbare school om vervolgens zelf een studierichting te moeten kiezen. Toch hangt er dan nog steeds het idee boven je hoofd dat je een bepaalde weg moet bewandelen. Dat je gaat studeren, om daar vervolgens een baan in te vinden.

  Ook Linda van Livera de Vries (26) was datzelfde pad aan het volgen. Zo was ze bezig met de opleiding Leraar Gezondheidszorg & Welzijn. Maar ondertussen vond ze ook andere werkzaamheden waar ze volledig haar passie in kwijt kon: namelijk als medewerkster bij Livera. Wat begon als een bijbaantje, bleek uiteindelijk veel meer te zijn dan dat. Vandaag de dag mag ze zich namelijk de jongste eigenaresse van Livera noemen!

  Zo is het begonnen
  ‘Inmiddels een goede zes jaar geleden ben ik bij Livera begonnen als weekendmedewerkster op donderdagen, zaterdagen en zondagen. Het was goed te combineren met mijn opleiding, zeker omdat ik het al gelijk enorm leuk vond. Op een gegeven moment werkte ik er zelfs vijf dagen per week, terwijl ik nog steeds studeerde. En toen begon het ook tot me door te dringen: het werk bij Livera gaf mij energie, terwijl mijn opleiding juist energie kostte.’

  Het perfecte moment?
  ‘Na een paar jaar werd ik gevraagd of ik assistent-manager wilde worden en ik hoefde me geen moment te bedenken. Dat was wat ik wilde. En toen ik klaar was met mijn studie, kwam de volgende kans: de vorige eigenaresse zocht naar iemand om de winkel over te nemen en vond mij daar geschikt voor. Het was alleen wel in de coronatijd en ik had net een diploma op zak. Maar ik zag ook in dat dit de kans was voor mij om mijn passie te volgen, dus die kans heb ik ook gegrepen.’

  Persoonlijke hulp
  ‘In deze tijd raken we steeds meer eraan gewend om alles alleen te doen vanuit huis. Terwijl de feestdagen ook een tijd van samenzijn zijn. Daarom vind ik het zo belangrijk dat we op een verantwoorde manier door kunnen gaan. Persoonlijk advies vind je namelijk niet op internet. We hebben de winkel ruim opgezet, zodat we toch in deze tijd op een veilige manier mensen bij ons kunnen laten winkelen.’

  Durf te dromen
  Het is niet altijd mogelijk om te wachten op het ideale moment, en het is het dus altijd waard om dingen te blijven proberen. Het kan soms eng zijn om van het bekende pad af te wijken. Dus als je het even niet goed weet, let dan op de volgende dingen:
  – Werkplezier: alles wat je met een passie doet, gaat altijd beter.
  – Creativiteit: zoek een baan die je blijft uitdagen.
  – Ervaar het: door het te proberen, weet je pas echt wat bij je past.

  Blijf genieten
  Naast hard werken is goed relaxen tenminste net zo belangrijk! Een cadeautip voor de kerst: lekkere loungekleding. Livera heeft een ruime collectie, van überzachte pyjama’s tot heerlijke fluffy sokken. Leuk om aan je vriendin, zus of moeder cadeau te doen… Maar net zo leuk om het jezelf ook te gunnen. Het is belangrijk dat we onszelf af en toe belonen voor al onze inspanningen, door even goed te ontspannen!

  Voor iedereen
  Linda: ‘Lingeriespeciaalzaak Livera is er voor alle vrouwen, met voor ieder wat wils, van degelijk tot sexy. We hebben lingerie van verschillende merken, waaronder Livera, Chantelle, Passionata en Femilet. Ook hebben we het gehele jaar door een ruim aanbod in badmode en nachtmode.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply