Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mijn volgende uitdaging is de 100 van Leeghwater
  Rate this post

  Ik ben 47 jaar, ben getrouwd met Nico en we hebben 5 kinderen. Wij werken allebei thuis, hebben een melkveebedrijf en een kinderopvang, ’t BOErenerf. Allebei een heel mooi vak en goed te combineren. Ik ben en was een echte zoetekauw en op een feestje iets afslaan deed ik bijna niet. Hoe zoeter hoe beter, en dan na een feestje je zó niet fijn voelen dat ik dacht: ‘Volgende keer moet dat anders’, maar bij een volgend feestje was het weer hetzelfde.

  In september 2015 waren wij 25 jaar getrouwd en ik voelde me niet fijn met mijn lijf. Ik was behoorlijk te zwaar. Een vriend van ons deed Cambridge en dit leek mij een goed product met goede begeleiding. Even niet meer hoeven nadenken wat je de hele dag mag of moet eten. 3 producten per dag en 2 liter water. Ik ben gaan googlen en kwam bij Fonny terecht. Het voelde meteen heel goed en heel vertrouwd. Het ging een tijd heel goed, maar door vakanties van beide kanten kwam de klad erin. In december 2016 kreeg ik een berichtje van Fonny over het Stappenplan van Cambridge Weight Plan en een uitnodiging voor een inloopmiddag en proeverij. Ik heb me aangemeld en ben erheen gegaan. Er waren veel nieuwe producten en er was een heel duidelijk Stappenplan waarbij goed gekeken wordt welke stap bij je past.

  In januari 2017 ben ik gestart in stap 1. Ik vond de ­producten heerlijk. Na een aantal weken ben ik naar stap 2 gegaan. Rustig aan weer beginnen met eten,
  maar ook heel bewust kijken naar wát je gaat eten. Het oude eetpatroon, maar ook de oude gewoontes blijven nog heel lang in je systeem zitten en het heeft echt de tijd nodig om dat te veranderen. Belangrijk vind ik dat je je niet blind staart op het gewicht dat eigenlijk bij je lengte en leeftijd hoort, maar dat je je goed voelt bij het gewicht dat je hebt behaald.

  Het gaat bij mij langzaam, maar ik heb een mooi doel. In juli ga ik met onze jongste dochter de Nijmeegse ­Vierdaagse lopen: 4 dagen, 30 km. En dat ik dan minder aan gewicht hoef mee te nemen, geeft een super gevoel! Als dit avontuur goed verloopt, is mijn volgende uitdaging de 100 van Leeghwater te lopen. Dat is 100 km binnen 24 uur. Ik ben er nog niet, want ik wil nog graag ietsje afvallen, maar voor nu is het belangrijk dat ik goed afbouw volgens het Stappenplan.

  Elke week even wegen bij Fonny is een goede stimulans om door te gaan. Als het even niet zo lekker gaat of je zit in een dip: met tips en advies ga je altijd weer met goede zin naar buiten. Ook met mijn wandelavontuur gaat Fonny me begeleiden en ervoor zorgen dat ik de goede en voldoende voedingsstoffen binnenkrijg om beide evenementen goed uit te lopen.

  – Joseé

  Begeleiding naar een gezond gewicht
  Balance4ever is de praktijk van Fonny Freek en opgezet vanuit een diep verlangen om mensen te helpen meer van zichzelf te laten houden en op zoek te gaan naar de innerlijke balans. Een gezond gewicht is daar een onderdeel van. Middels deskundige begeleiding, persoonlijke aandacht en het inzetten van het Cambridge Weight Plan en Coaching heeft Balance4ever met vele cliënten een innerlijke balans bereikt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply