Rate this post
 • Volgende zomer haarvrij?
  Rate this post

  Wil je volgende zomer lekker op het strand liggen zonder je zorgen te hoeven maken over haar op plekken waar je dat niet wil? Begin dan nu met definitief ontharen!

  De herfst is het beste seizoen om te starten met definitief ontharen, want gedurende de behandelingen mag je niet in de volle zon, en bovendien neemt de aanpak een paar maanden in beslag.

  Madelinde Achterberg maakt in haar salon Complete Skincare gebruik van de Lightsheer diodelaser, een van de meest geavanceerde apparaten voor haarreductie dat doeltreffender en krachtiger werkt dan behandelingen met IPL. De LightSheer produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk.
  In principe kan elke zone behandeld worden; alleen blonde en grijze haren kunnen niet verwijderd worden. Tijdens een gratis intake kan Madelinde je vertellen wat de mogelijkheden voor jou zijn en een inschatting maken hoeveel sessies er nodig zijn. Het gemiddelde aantal behandelingen is zes, met een tussenliggende periode van een paar weken. Voor mannen kan definitief ontharen ook een uitkomst zijn, bijvoorbeeld wanneer ze een allergie hebben rond het scheren, ontstoken haarzakjes hebben of ingegroeide baardharen hebben.

  Wil je ook voor altijd een gladde huid? Maak dan een afspraak bij Complete Skincare, dan kun jij volgende zomer ook haarvrij zijn!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply