Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Volgende zomer haarvrij?

  Wil je volgende zomer lekker op het strand liggen zonder je zorgen te hoeven maken over haar op plekken waar je dat niet wil? Begin dan nu met definitief ontharen!

  De ontwikkelingen rond definitief ontharen gaan maar door, en een geweldig apparaat hiervoor is de Soprano ICE Platinum. Dit is de nieuwste innovatie in de laserontharing van de afgelopen tien jaar! De Soprano ICE Platinum produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk. De methode is volstrekt veilig.

  Voor alle haartypen
  De Soprano ICE Platinum kan gebruikt worden voor alle huid- en haartypen, dus ook heel lichte en donkere haren. Bovendien kun je behandeld worden als je een zongebruinde huid hebt. Je kunt de behandelingen dus in elk seizoen van het jaar ondergaan!

  Ook voor mannen
  Definitief ontharen van de rug en/of borst is bij mannen tegenwoordig ook populair en vooral een uitkomst wanneer ze een allergie hebben rond het scheren, ontstoken haarzakjes hebben of ingegroeide baardharen hebben.

  Het schoonheidsinstituut van Silvia Eising Silvia Eising bestaat al sinds 1984 en maakt gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken op het gebied van huidverjonging. De praktijk voor huidtherapie is er voor behandelingen als acnetherapie, camouflagetherapie, littekenbehandeling, definitief / progressief ontharen en lymf- en oedeemtherapie. Vergoeding van deze behandelingen is mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply