Rate this post
 • Volgende zomer haarvrij?
  Rate this post

  Als je deze zomer op het strand ligt of naar het zwembad gaat, denk je dan ook wel eens ‘Ik heb er genoeg van om me steeds weer te moeten scheren’? Dat is niet zo gek. Het ziet er niet mooi uit om met ongewenste haren rond te lopen, en zwemwater kan je huid irriteren. Gelukkig is er een oplossing: definitief ontharen! Je kunt ervoor terecht bij Kristel Boot van Liscio ontharen.

  Kristel maakt in haar salon gebruik van de IPL-methode, een heel veilige en zo goed als pijnloze manier. Intense Pulsed Light, de naam zegt het al, is een intensief gebruik van licht. Middels een korte flits wordt het licht via het pigment van het haartje naar het haarzakje getransporteerd. Daar wordt het licht omgezet in warmte (74 graden). Dit duurt echter maar een fractie van een seconde. De cellen in het haarzakje, die zorgen voor de aanmaak van haartjes, kunnen niet tegen deze warmte en worden afgebroken. Hierdoor kan het haarzakje geen nieuw haartje meer aanmaken.
  Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig, steeds met een tussenliggende periode van ongeveer 5 weken.

  Intake
  De behandeling wordt altijd voorafgegaan door een intake, waarbij onder meer een uitleg wordt gegeven en waarbij met een testflits wordt bekeken of je huid geschikt is voor de behandeling. Ook krijg je persoonlijk en eerlijk advies, waarvoor Kristel de tijd neemt, zodat je de behandeling krijgt die echt bij je past.

  Wil je voor altijd een gladde huid? Als je nu alvast een afspraak maakt voor een intakegesprek, kun jij volgende zomer ook haarvrij zijn!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply