Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Volle, strakke wenkbrauwen…
  Rate this post

  Perfecte wenkbrauwen zijn op dit moment een belangrijk item voor de vrouw. Volle, strakke wenkbrauwen zijn helemaal in. Niet iedereen heeft die van nature. Door te veel epileren, na ziekte of door het ouder worden, gaan haartjes verloren.

  Met het verven en shapen van de wenkbrauwen kun je al veel doen. Maar dit is niet voor iedereen voldoende en het resultaat is vaak van korte duur. Met de microblading­techniek worden, door middel van fijne mesjes en natuurlijke pigmenten, krasjes in de huid gemaakt. Hiermee wordt de wenkbrauw voller gemaakt of, wanneer er geen haartjes meer aanwezig zijn, een heel nieuwe wenkbrauw ontworpen. Door deze techniek krijg je een mooi, natuurlijk effect. Het resultaat is voor ongeveer 1 tot 2 jaar. Dit kan verschillen per persoon.

  Maxbrows
  De Maxbrows behandeling is op dit moment de meest populaire behandeling in de salon. Veel mensen gingen je voor. In het gastenboek op de website staan dan ook veel positieve reacties.

  Wil je weten of de Maxbrows behandeling iets voor jou is? Dan kun je vrijblijvend een afspraak maken voor een adviesgesprek. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en het resultaat van de behandelingen? Like dan de pagina op Facebook!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply