Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Volmondig JA zeggen tegen jezelf!
  Rate this post

  Stralen en gezond leven is voor ieder mens iets anders. Stralend en gezond word je niet alleen maar als je gezond eet en goed op je fysieke gesteldheid let. Want… stralen doe je vooral van binnenuit.  Om van binnenuit te stralen, is het belangrijk dat je geestelijk lekker in je vel zit.

  Saskia van der Vlist heeft om die reden het persoonlijkleiderschapsprogramma  ‘Leven vanuit Persoonlijke Kracht’ opgezet. Haar missie is ‘mensen zoveel mogelijk te leren leven vanuit zelfliefde, innerlijke vrijheid en persoonlijke kracht’. Hierdoor stralen mensen meer vanuit hun innerlijk.
  Wist je dat mensen die positiviteit uitstralen net magneten zijn en daardoor nog meer positiviteit in hun leven krijgen? Tijdens het persoonleiderschapsprogramma leert Saskia jou daarom onder andere hoe je beter voor jezelf kunt zorgen door je eigen ruimte in te nemen, volmondig ‘ja’ te zeggen tegen dat wat goed voor je is en liefdevol ‘nee’ te zeggen tegen dat wat ten koste gaat van jezelf. Want: ‘ja’ zeggen tegen een ander, terwijl je diep van binnen ‘nee’ wilt zeggen, heeft als gevolg dat je ‘nee’ zegt tegen jezélf! Wanneer je namelijk ‘ja’ zegt terwijl je ‘nee’ voelt, bestaat er een grote kans dat er negatieve energie binnen in je denkpatroon komt, waardoor je energieniveau daalt en je daardoor minder positiviteit uitstraalt. Uiteindelijk kun je dan in een neerwaartse spiraal terechtkomen.
  Een volmondig ‘ja’ zeggen tegen jezelf zorgt er dan voor dat je positief, stralend en dus geestelijk gezond door het leven gaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply