Rate this post
 • Volop genieten in een vitaal lijf!
  Rate this post

  Wil je voorkomen dat je klachten gaat ontwikkelen? Of merk je misschien dat je al wat langer weinig fut hebt? Heb je misschien last van klachten die je niet kunt verklaren? De vitaliteitsscan geeft jou helderheid, inzicht, concrete aanwijzingen en antwoorden.

  De eerste belangrijke stap naar een vitaal lijf is om te weten hoe jij er nu voor staat. En om dat te weten, is het simpelweg nodig om te meten. Een cliché misschien, maar essentieel! Vooral omdat je veel meer bent dan alleen je lichaam of klacht. Wist je dat jouw fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele processen echt invloed op elkaar hebben? Wist je dat deze processen inmiddels voor een groot deel te meten en te testen zijn? Ook dat ze grafisch weergegeven kunnen worden?

  Op maat meten en testen
  De vitaliteitsscan is géén standaardmeting! Het is een combinatie van verschillende unieke bioresonantietesten, gecombineerd met kinesiologie (spiertesten) die met elkaar samenvloeien tot een scherpe en nauwkeurige analyse op maat! Bovendien worden met de vitaliteitsscan jouw energievoorraad, energetische balans en bioritme in kaart gebracht.
  Alle cellen in jouw lichaam hebben een eigen energetische waarde. Deze energetische waarden kunnen via resonantie worden gemeten en gezamenlijk vormen ze een totaalbeeld over jouw fysieke, mentale en emotionele welzijn. Deze bioresonantietesten worden gedaan met een revolutionair resonantiesysteem dat meer dan 9000 cellen in jouw lichaam doorlicht. De informatie die uit de metingen naar voren komt over de verzwakkingen in jouw systeem, is bijzonder specifiek, duidelijk en tastbaar. Het geeft daardoor op alle niveaus inzicht in hoe jij ervoor staat.

  Ontdekkingsreis
  Het is niet alleen de meting die van belang is. Het interpreteren van de meetresultaten en dwarsverbanden kunnen leggen is de sleutel. Het geheel is namelijk meer dan alleen de delen bij elkaar optellen. Met mijn uitgebreide en parate kennis en ervaring ben ik in staat om vanuit de metingen snel en accuraat jouw resultaten te analyseren en effectief dwarsverbanden te leggen. Het is een ontdekkingsreis waarin jij jouw lichaam beter leert kennen, begrijpen en respecteren.

  Voor de prijs van een paar goede schoenen heb jij de kans om (weer) baas te worden over jouw eigen systeem… en niet andersom!

  Ik heb het zelf ook ervaren
  Als geen ander weet ik hoe het voelt om maar niet de regie te hebben over je eigen welzijn. Ook hoe het voelt om van het kastje naar de muur gestuurd te worden, zonder concrete inzichten en resultaten.

  Wil jij echt jouw vitaliteit verbeteren, klachten voorkomen of van jouw klachten af zijn? Plan dan een afspraak in via mijn online agenda (www.thamarconsult.nl/afspraak), boek een gratis oriënterend gesprek of neem contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply