Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een volwaardige biologische mini – supermarkt
  Rate this post

  De Ekolander Natuurvoeding is verhuisd! De natuurwinkel is verdubbeld qua oppervlakte, en is nu gevestigd in een mooi hoekpand in Lelycentre. Het pand heeft mooie grote deuren, zodat je gelijk een kijkje wilt nemen. ­Verder is een bezoek aan De Ekolander Natuurvoeding erg laagdrempelig: achter het pand is gratis parkeergelegenheid, er zijn veel andere winkels waar je even naar binnen kunt lopen en het zit in een gezellige centrale omgeving.

  What’s inside…
  In het midden van de winkel staat een grote bakoven waar vers brood gemaakt wordt. De paden zijn breder, er zijn meer schappen bijgekomen en meer koelingen. Van een kleine propvolle winkel is De Ekolander Natuurvoeding uitgegroeid tot een volwaardige biologische mini-supermarkt. Er is van alles te krijgen: onder andere biologisch vlees, koolhydraatarme voeding en voedingssupplementen. Maar ook voor veganistische en vegetarische producten kun je hier terecht. Er is voor ieder wat wils!

  Wereldwinkel!
  Er is nu ook non-food te verkrijgen bij De Ekolander! Er is namelijk een knus hoekje ontstaan van de Wereldwinkel. Ben je op zoek naar een tajine of een vijzel? Deze, en nog veel meer wereldproducten, zijn allemaal in het ­assortiment opgenomen.

  Bij De Ekolander Natuurvoeding kun je terecht voor antwoorden op al jouw voedingsvragen over bijvoorbeeld spijsverteringsproblemen, allergieën, diëten en reinigingskuren. ‘Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht zijn onze twee belangrijkste uitgangspunten’, geeft Thieu aan.

  Gezonde, maar vooral ook pure en lekkere voeding!
  Met biologische voeding kun je lekker en gevarieerd eten. Eten waarin alle benodigde voedingsstoffen voor het goed functioneren van het lichaam aanwezig zijn. Natuurvoeding bevat geen chemische toevoegingen. De smaak is beter en je proeft het echte product in plaats van de smaakstoffen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply