Rate this post
 • Voor altijd af van ongewenste haargroei
  Rate this post

  Wie wil er nou dagelijks of wekelijks met scheer­mesjes, wax of ontharingscrème aan de slag? ­Definitief ontharen met IPL is dé oplossing voor ­overbeharing en ongewenste haargroei. Bovendien ben je dan ook meteen verlost van een geïrriteerde huid of bultjes na het scheren, en behoren ingegroeide haren tot de verleden tijd!

  Een IPL-behandeling is de meest veilige methode voor definitief ontharen en geschikt voor bijna alle huid- en haartypes. ‘IPL’ staat voor ‘Intense Pulsed Light’. Bij een IPL-behandeling wordt met een lichtflits de wortel van een haartje in de groeifase bereikt. De wortel zal dan geen haar meer produceren. Omdat niet alle haren altijd in de groeifase zitten, zijn er meerdere behandelingen nodig: gemiddeld 10 behandelingen, maar dat verschilt per persoon en per behandelgebied.

  De behandeling wordt als mild ervaren en het gevoel wordt omschreven als een tikje of prikje op de huid bij de warmte die je voelt. De meeste mensen zien al na de eerste IPL-behandelingen na 2 weken resultaat: de haargroei vertraagt en er verschijnen kale plekjes. Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de hormoonhuishouding en het aanwezige pigment. Na circa 3 behandelingen is vast te stellen of een behandeling goed aanslaat.

  Deskundig en veilig ontharen
  Pulzzz is een gerenommeerde ontharingskliniek met 30 vestigingen door Nederland. In alle Pulzzz vestigingen werken uitsluitend erkende specialisten op het gebied van IPL-ontharen en er wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige apparatuur. Pulzzz zorgt voor persoonlijke service, deskundigheid en een hoge mate van klantgerichtheid. Met de scherp geprijsde behandelingen, in combinatie met de professionele manier van werken, biedt Pulzzz je de beste kwaliteit.
  Pulzzz werkt met de verbeterde versie van IPL, namelijk de VPL-technologie. Hierdoor kunnen ook de donkere huid en blond en rood haar behandeld worden, wat met ‘gewoon’ IPL vaak nauwelijks lukt.

  Betaalbaar voor iedereen
  Pulzzz werkt met het ‘1 euro per flits’-principe. Eén lichtflits bereikt ongeveer 10 cm2. Een heel eerlijke en transparante prijsberekening, omdat je alleen betaalt voor de benodigde flitsen. Bij de meeste andere ontharingssalons betaal je een vaste prijs per zone. Niet alleen is Pulzzz dus gelijk al goedkoper, maar doordat de haargroei afneemt, betaal je steeds minder. Voorafgaand aan de behandeling kan de behandelaar een indicatie geven van de kosten, zodat je gelijk weet waar je aan toe bent. De uiteindelijke prijs varieert dus per behandelgebied.

  Gratis okselbehandeling
  Kom gerust langs voor een gratis eerste okselbehandeling. Je specialiste vertelt je graag alles over permanent ontharen en bespreekt de mogelijkheden. Pulzzz werkt op afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply