Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voor altijd een gezonde levensstijl
  Rate this post

  Is het jou tot nu toe nog nooit gelukt om resultaat te halen? Kamp jij met overgewicht? Heb je een zeer zwakke conditie en voel je je iedere dag futloos? Personal training zorgt ervoor dat jij eindelijk het gewenste resultaat gaat behalen dat je al zo lang voor ogen hebt. Laat je dromen uitkomen en laat je slechte gewoontes achter je. De expertise van Charda van der Vliet als personal trainer ligt in het begeleiden van vrouwen met overgewicht. In 12 weken zet jij de juiste stappen naar een gezonde levensstijl!

  Met de 12-weekse cursus ‘Persoonlijk FIT’ ontdek jij het geheim naar een fit en gezond leven. Eindelijk krijg je alle handvatten en inzichten mee op het gebied van bewegen, voeding, mindset en ontspanning. Je weet wat je al die tijd hebt ‘fout’ gedaan en wat er nodig is om een gezonde levensstijl op te bouwen maar nog veel belangrijker: te behouden!

  Na de cursus weet jij:
  – wat je al die tijd onwetend ‘fout’ hebt gedaan
  – dat je nooit meer op een crosstrainer, hardloopband of een ander apparaat in de sportschool gaat staan
  – dat het superleuk is om bewust bezig te zijn met gezonde voeding
  – dat jouw gezondheid altijd op nummer 1 staat
  – wat het is om zelfverzekerd in het leven te staan
  – hoe fijn het is om je iedere dag energiek, vitaal en fit te voelen
  – hoe belangrijk het is om je droom waar te maken
  – hoe jij je gezonde levensstijl kunt behouden en nog veel meer…

  Kennismakingsgesprek
  Het enige wat je hoeft te doen is een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen via het formulier op de website van ‘Believe in’ Personal Training. Tijdens het kennismakingsgesprek leg ik je precies uit wat je kunt verwachten van de 12-weekse cursus ‘Persoonlijk FIT’. We kijken welke opties en mogelijkheden het beste bij jou passen om van start te gaan met het bouwen aan een gezonde levensstijl.

  Functioneel FIT
  Naast Persoonlijk FIT biedt ‘Believe in’ ook Functioneel FIT aan. Dit is de vernieuwde manier van trainen voor vrouwen. Functioneel FIT is vergelijkbaar met bootcamp, maar dan net even wat anders. ‘Believe in’ richt zich niet alleen op de trainingen zelf, maar geven jou het hele pakket: bewegen, sporten, gezonde voeding, advies en goede begeleiding.
  Functioneel trainen is onwijs effectief is voor je lichaam, omdat je tijdens de trainingen realistische bewegingen toepast voor het lichaam. Waar een apparaat op de sportschool een beweging voor jou bepaalt, moet je bij Functioneel FIT je eigen lichaamsgewicht gebruiken om de oefeningen te kunnen uitvoeren.
  Functioneel FIT wordt gegeven op maandag, woensdag en zaterdag. Je mag altijd een gratis proefles volgen.

  1000% inzet
  Vrouwen willen vaak voor de gemakkelijke weg kiezen en denken dat er een wonderpilletje bestaat. Maar helaas: je moet jezelf 1000% inzetten en volledig toegewijd zijn aan je doel. Alleen dan zul je resultaat behalen!

  Word een zelfverzekerde vrouw met een mooi, slank lichaam en een gezonde levensstijl!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply