Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Voor altijd mooi gladde benen

  Het is weer zomer! De tijd van rokjes, mouwloze shirtjes en warme stralen van de zon op je huid. Het is ook de periode dat je wat alerter moet zijn op ongewenst lichaamshaar, want je wilt natuurlijk niet dat die storende haren op je benen of onder je oksels gezien worden. Om over je bikinilijn nog maar te zwijgen.

  Scheren, waxen, harsen of epileren. Er zijn tal van mogelijkheden om je ervan te ontdoen. Ze hebben echter één ding gemeen: het zijn allemaal tijdelijke oplossingen. Waarom pak je het nu niet eens goed aan? Met laserontharing ben je voor eens en altijd verlost van ongewenste haargroei.

  Pijnloos en betaalbaar
  Change Laserclinic maakt definitief ontharen door middel van laser toegankelijk voor iedereen, doordat de behandelingen niet alleen pijnloos zijn, maar ook betaalbaar. Eigenares Hana Moestoredjo: ‘Change Laserclinic werkt met de meest geavanceerde en nieuwste lasertechnologie ter wereld, namelijk de Soprano Laser en de GentleLASE pro. Deze twee lasers zijn een hulpmiddel om 100% pijnloze en definitieve ontharing te kunnen bewerkstelligen. Deze lasers kunnen ook eventueel gecombineerd worden ingezet. Al meteen na de eerste behandeling boekt de klant resultaat, want die merkt dat haartjes minder snel en zachter terugkomen. Ook hoeft de klant tussendoor minder vaak te scheren.’

  Volledig pijnloze behandeling
  Hana: ‘Bij Change Laserclinic zijn de behandelingen echt 100% pijnloos. De meeste mensen denken vaak dat de laser zelf zorgt voor pijnloze ontharing, maar dat is een misvatting. Het behandelprotocol is eigenlijk veel belangrijker om pijnloze ontharing te kunnen waarmaken. Door de vele jaren ervaring die wij hebben opgedaan, hebben wij een uniek behandelprotocol ontwikkeld. Dit behandelprotocol verschilt per klant, maar is in grote lijnen voor iedereen gelijk. Zodra klanten bij ons in behandeling gaan, wordt er een specifiek behandelprotocol vastgesteld.’

  Gun jezelf de voordelen van laserontharen en maak een afspraak! Change Laserclinic is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici. Hierdoor kunnen behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar.

  Hoe werkt laserontharen?
  De laser brengt een bepaalde hoeveelheid energie aan op de huid. Die energie wordt omgezet in warmte. Deze warmte zorgt ervoor dat het haarzakje zijn vitale eigenschappen verliest, waardoor het haarzakje doodgaat. Dit betekent dat de haren niet meer terugkomen. Voor een mooi resultaat zijn hier meerdere behandelingen voor nodig met een tussenpoos van een aantal weken. In principe kunnen behandelingen het hele jaar uitgevoerd worden, dus ook ‘s zomers of als je op vakantie wil gaan.

  De grote voordelen van definitieve laserontharing:
  – voor altijd van jouw ongewenste haargroei af
  – nooit meer last van stoppeltjes en scheerirritaties
  – geen ingegroeide haartjes en ontstekingen aan de haarwortels
  – een gladde en egalere huid
  – besparing van tijd en geld op scheerproducten
  – betaalbaar voor iedereen
  – aantrekkelijke kortingen bij afname pakket
  – mogelijkheid om in termijnen te betalen bij afname pakket
  – behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar, mits de kliniek is aangesloten bij de NVH

  Over Change Laserclinic
  Eigenares Hana Moestoredjo van Change Laserclinic heeft haar ervaring in deze specifieke branche gebruikt om dit concept tot een succes te maken. Hana: ‘Ik was vroeger iemand die vaak baalde van ongewenste haartjes. Denk daarbij aan benen, oksels en bikinilijn. Ik had er behoorlijk last van en voor mij zou het een enorme uitkomst zijn als ik me niet meer hoefde te scheren, waxen of harsen. Zo’n 10 jaar geleden kwam ik, nadat ik mijn studie had afgerond, in aanraking met verschillende ontharingstechnieken. Laserontharen was destijds behoorlijk onbekend in Nederland en eigenlijk een taboe. Dat had ook te maken met de toegankelijkheid en de situatie dat de drempel best hoog was om dit uit te voeren. Ik vond direct dat daar wat aan gedaan moest worden.’
  Inmiddels heeft Hana 3 filialen in amper 2 jaar tijd weten te realiseren. Hier worden nu duizenden klanten uit alle hoeken van Nederland en België geholpen om af te komen van hun ongewenste haargroei. Change Laserclinic begon deze service in 2014 en inmiddels is laserontharen een begrip in Nederland.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply