Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voor altijd mooie gladde benen!
  Rate this post

  Net als bijna elke vrouw wil jij mooie haarvrije, gladde en zachte benen. Oók in het voorjaar, als je bijvoorbeeld een dunne panty draagt of lekker tegen je geliefde aankruipt. Maar dat steeds terugkerende ritueel met je scheerapparaat begint je eigenlijk wel heel erg tegen te staan. Niet alleen vergeet je daarmee wel eens een hele strook haar mee te nemen (zó charmant), ook blijven de haartjes niet zo lang weg als dat je zou willen. Wat nu?

  Gelukkig is er een methode waarmee je voor áltijd mooie gladde benen zult krijgen, zonder hier elke ochtend veel tijd aan kwijt te zijn. Zeg maar vaarwel tegen ongewenste haargroei en irritaties na het scheren!

  Expert aan het woord
  Huidspecialiste Cindy Bos Meulendijk: ‘Met de nieuwste techniek op het gebied van laserontharing kom je van die ongewenste haargroei af op een compleet pijnloze en veilige manier. Maak kennis met de Soprano ICE laser! Deze laser is echt heel anders dan bijvoorbeeld IPL of een gewone diode-laser en heeft meer voordelen. Met deze laser wordt de huid geleidelijk opgewarmd tot een temperatuur waarmee er effectief schade wordt toegebracht aan je haarfollikels. Omdat je huid tegelijkertijd ook gekoeld wordt, doet dit geen pijn. De methode is niet schadelijk voor je huid, en geschikt voor alle huidtypen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn, hangt af van het te behandelen gebied, en de kleur en de dikte van de haargroei. Over het algemeen zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, maar het resultaat is al na de eerste behandeling zichtbaar. De behandeling hoeft maar één keer in de 8 à 10 weken herhaald te worden.’

  Huidspecialiste Cindy Bos Meulendijk: ‘Een huid die straalt, én past bij hoe jij in het leven wil staan: dát is mijn missie. Je kunt bij mij terecht voor huidproblemen als rode bloedvaatjes, acne en pigmentvlekken. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in huidverjongende behandelingen en definitief ontharen.’

  TIPS VAN CINDY rondom ontharen
  – Wil je graag meer weten over de mogelijkheid tot permanent ontharen bij jou? Ik kan je alles vertellen tijdens een persoonlijk intakegesprek!
  – Ga voor een behandeling op het gebied van definitief ontharen altijd naar een expert.
  – Laserontharen is ook geschikt voor minder voor de hand liggende plekken, zoals je gezicht.
  – Wees geduldig: je hebt meerdere behandelingen nodig om het beste resultaat te krijgen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply