Rate this post
 • Voor altijd mooie gladde benen
  Rate this post

  Net als bijna elke vrouw wil jij mooie haarvrije en gladde benen. Oók in de winter, als je bijvoorbeeld een dunne panty draagt of lekker tegen je geliefde aankruipt. Maar die steeds terugkerende rituelen met je scheerapparaat, wax en harsstrips beginnen je eigenlijk wel heel erg tegen te staan. Niet alleen vergeet je daarmee wel eens een hele strook haar mee te nemen (zó charmant), ook leveren die methoden rode bultjes en stoppeltjes op. Wat nu?

  Gelukkig zijn er methoden waarmee je voor áltijd mooie gladde benen zult krijgen (of andere lichaamsdelen), zonder hier elke ochtend veel tijd aan kwijt te zijn. Begin met definitief ontharen! Met de nieuwste techniek op het gebied van laserontharing kom je van die ongewenste haargroei af op een compleet pijnloze en veilige manier. Maak kennis met de Soprano ICE Platinum laser, waar schoonheidsspecialiste Sema Gunaydi van Laser Ontharing Schiedam mee werkt. Met deze laser wordt de huid geleidelijk opgewarmd tot een temperatuur waarmee er effectief schade wordt toegebracht aan je haarfollikels. Omdat je huid tegelijkertijd ook gekoeld wordt, doet dit geen pijn. De methode is niet schadelijk voor je huid, en geschikt voor alle huidtypen.
  Hoeveel behandelingen er nodig zijn, hangt af van het te behandelen gebied, en de kleur en de dikte van de haargroei. Over het algemeen zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, maar het resultaat is al na de eerste behandeling zichtbaar. De behandeling hoeft maar één keer in de 8 à 10 weken herhaald te worden.

  Mesoestetic
  Bij GNYD Beauty kun je terecht voor allerlei huidbehandelingen. Voor bijvoorbeeld huidverslapping, pigmentvlekken en acnelittekens werkt de salon met de krachtige werkstoffen van het merk Mesoestetic, die huidproblemen aanpakken en het collageengehalte in je huid verbeteren.

  Over GNYD Beauty
  Ben je toe aan een kwaliteitsbehandeling waarbij jij persoonlijke aandacht krijgt? Dan zit je goed bij GNYD Beauty. Bij deze schoonheidssalon komen huidverbetering en ontspanning samen. Het team van ervaren schoonheidsspecialistes staat voor je klaar om je huid weer tiptop in orde te maken, welk huidprobleem je ook hebt! Kies bijvoorbeeld voor permanente make-up, een fruitzuurpeeling, microdermabrasie of een acnebehandeling. En er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van anti-aging. Goed om te weten: voor bepaalde behandelingen kun je een vergoeding krijgen door je zorgverzekeraar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply